TOTUL
Farduri de pleoape în vogă – noutățile sezonului de vară
20.07.2011, 10:41
În vara aceasta culorile aprinse sunt în vogă. Unele fane ale modei așteaptă cu pasiune apariția noilor palete de culori examinând cu nerăbdare noile apariții. Doamnele mai calme aleg colecțiile limitate, conștientizând că aceasta este o oportunitate extraordinară de a alege ceva potrivit pentru un termen îndelungat.

Vă prezentăm o imagine de ansamblu a paletelor de farduri de pleoape în vogă a brandurilor de lux.


Farduri de pleoape în vogă, Vara 2011

Vara 2011 Guerlain – magia etnică


Vara aceasta Guerlain a bucurat fanele sale cu două colecții simultan: Terracotta și Terra Inca. În campania de promovare a acestora participa Natalia Vodeanova. Pe pleoapele ei strălucesc nuanțe actuale de coajă de lămâie, albastru Klein, miez de portocală.
Veți găsi în această paletă o frescă fascinantă. Motivele etnice sunt prezentate în nuanțe de oranj sclipitor, albastru aprins, cafeniu întunecat, iar deasupra, stropi de aur incaș.

Culori de vară de la CHANEL

Patru culori fine în noua paletă ”Les 4 Ombres Lilium” de la CHANEL creează asocieri cu o poiană de flori. Această colecție așa și se numește: Fleurs d’Ete (din franceză ”flori de vară”).
O combinație reușită de verde de frunziș, roz pal de trandafir, brun de pământ și auriul soarelui. Această paletă se potrivește fetelor cu orice tip de ten și culoare a ochilor; cu ajutorul ei poate fi creat un machiaj fin de zi sau unul intens de seară.

 

Tropice de la Dior

DIOR Vara 2011, colecția Electric Tropics vor conferi privirii dumneavoastră sensibilitate și profunzime.
În paleta Dior 5 Couleurs au fost îmbinate nuanțe ce vor fi pe plac femeilor ce preferă machiajul natural. Roz, cafeniu, bej, ”nisip” cu sclipiri de perlă, culori ce conferă ochilor o lumină caldă. În această paletă se găsesc și nuanțe noi: Rosy Nude și Rosy Tan; o strălucire ușoară de roz va pune cel mai bine în valoare bronzul de vară.
 

 

Vară acidă 2011 de la Givenchy

Colecția ”explozivă” de farduri de pleoape de la Givenchy Acid Summer (din engleză ”vară acidă”) este o comoară pentru fetele curajoase. În paleta de 9 culori, Le Prismissime Yeux găsești totul, de la albul tradițional, la oranjul extrem de în vogă.
Nuanțele siropoase de anason verde, auriu, roz-violet, cafea, aquamarin profund trezesc fantezia și te împing la experimente în ale machiajului. O combinare iscusită a contrastului acestor culori vă va oferi titlul de ”cea mai în vogă”.
 

 

Nestematele verii 2011 de la M.A.C

M.A.C și-a extins linia de cosmetice minerale și în această vară prezintă colecția SemiPrecious (”semiprețioase”). Douăsprezece nuanțe de culori mixte: Mineralize Eyeshadow înseamnă originalitate și eleganță.
Fardurile au fost create cu ajutorul nestematelor braziliene. Acum doamnele pot aplica pe pleoapele sale turmalin negru, lepidolit liliac, bronzit, și pirită de aur. Cu toate acestea, doamnele trebuie să se grăbească, pentru că această colecție va fi în vânzare doar până la sfârșitul lui iulie.
 

Litoral de bronz de la LANCOME


Fardurile de pleoape vara 2011 de la LANCOME sunt îmbinate în colecția Bronze Azure (”litoral de bronz”). În noua paletă se scaldă marea albastră, strălucesc în nuanțe roz cerurile, luminează norii imaculați, iar nisipurile se reflectă în nuanțe de aur.

Fardurile de pleoape Color Design Eye shadow Quad (Color Design Palettes) sunt prezentate în două game pentru tipuri diferite de ten. Culori reci Molten Shore (albastru și roz) pentru blonde și culori calde Heat Wave (oranj deschis și oranj aprins)
pentru brunete.

 

 Autor: Irina HibinaКомментарии

Recomandăm
Machiaj pentru iarna anului 2013.
De obicei frigul vine pe nepusă masă, iar înainte avem de înfruntat Citește
Secretul unui machiaj de zi perfect
Aplicarea machiajului de zi este o adevărată măiestrie pe care trebuie să o Citește
Buzele feminine: îngrijirea zilnică
Buzele feminine atrăgătoare și seducătoare dintotdeauna au fascinat bărbații. Citește
Machiaj modern primăvara-vara anului 2011 – renunţăm la reguli!
Iată că în sfârşit s-a terminat această iarnă rece, apăsătoare, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten