TOTUL
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
13.07.2011, 9:45
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Pentru prima dată în ultimii 15 ani colecția nu a fost prezentată de John Galliano. Designerul controversat a fost concediat pentru ”comportament indecent” și afirmații antisemite. Fotoliul directorului creativ al casei Christian Dior este deocamdată vacant iar colecția toamnă – iarnă 2011-2012 a fost elaborată de echipa de designeri, în fruntea căreia stă Bill Gaytten și asistenta lui, Susanna Venega.

Începutul articolului: Săptămâna modei Haute Couture de la Paris a trecut fără de revoluții

Seducere


Rochiile de dantelă transparente și-au găsit locul în colecția de iarnă. Ansamblurile de seară și rochiile cocktail ale lui John Galliano, Lanvin, Valentino emană o jovialitate elegantă franțuzească.

Noile Amazoane


Încă o interpretare a stilului military este stilul noilor Amazoane, doar cu folosirea tricotului și a pielii naturale. Ann Demeulemeester, Chanel, Haider Ackermann propun ansamblurile multistrat asortate în mod deliberat cu încălțări agresive.

Albul


Modelele lui Alexander McQueen, ale Isabel Marant, Stella McCartney amintesc de Alba ca Zăpada. Pantalonii albi, încălțămintea, puloverele și paltoanele cu franjuri de blană – cea mai populară culoare a sezonului primăvară – vară 2011 se regăsește și în cel de iarnă.неделя моды в Париже

Smochingul


Preluarea elementelor de garderobă masculină mai este actuală în colecțiile pentru femei. ”Frații” hieraticului Le Smoking propus odată de Yves Saint Laurent au reapărut în colecțiile acestuia. Ideea a fost susținută de Stella McCartney și Givenchy.осень-зима 2011 - 2012

Catifeaua

Haider Ackermann, Stella McCartney și Nina Ricci au ales pentru colecțiile lor catifea moale de culori intense, sclipitoare. În același timp, se propune a asorta pantalonii de catifea de croială liberă cu jachete de piele complexe.

Contrastele alb-negru


Celine, Giambattista Valli și Balenciaga au apreciat stilul variației clasice alb-negru. Ansamblurile lor monocromatice sunt neobișnuit de feminine și, în același timp, întrucâtva rezervate.

Lolita

Și iar designerii preiau tematica ”adolescentină”. Însă de data aceasta Lolitele au lăsat rochiile în stil baby-doll și și-au pus uniforma școlară. Fuste scurte jucăușe, gulerașe albe rotunjite, pălărioare drăguțe – iată imaginea școlăriței toamnă – iarnă 2011-2012 de la Miu Miu, Christian Dior și Louis Vuitton.
Autor: Irina Hibina


Комментарии

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten