TOTUL
Forma nasului și caracterul
13.07.2011, 15:29
Se pare că forma nasului poate spune foarte multe despre caracterul posesorului său. Fizionomii disting câteva forme principale ale nasului. Astăzi vom vorbi despre șase dintre acestea.

Năsucul ridicat

Năsucul ridicat trădează o persoană cu un caracter capricios. Dar, aceste persoane sunt foarte prietenoase, optimiste și grijulii. Acestea sunt de asemenea foarte curioase și au o tragere dezvoltată către aventuri, de aceea noile experiențe sunt tratate cu un entuziasm enorm.
Nasul cârn

Posesorii năsucului cârn sunt foarte ingenioși și rapizi. Ei pot momentan să se orienteze în situații dificile, dar sunt predispuși spre agresivitate. Totuși, sistemul chinez de citire a formei feței, descrie oamenii cu nas cârn drept persoane foarte atente în relația cu partenerii lor.
Nasul în formă de șoim

Oamenii cu nasul în forma de șoim ca regulă sunt foarte originali. Au gândirea creativă și privesc lucrurile dintr-un cu totul alt unghi decât ceilalți oameni. Pe lângă aceasta sunt foarte siguri pe sine și iau în considerație opinia celor din jur. Sunt predispuși spre răscoale.Nasul de forma greacă

Nasul drept, clasic este încă considerat drept un canon al frumuseții. Posesorii acestei forme de nas sunt reci, rezonabili și sunt lideri înnăscuți. Pe primul loc pentru acești oameni stă logica, apoi emoțiile. Sunt persoane cu capacitatea de a duce oamenii după sine.
Nasul de forma romană

Forma acvilină a nasului vorbeşte despre personalitatea puternică a proprietarului său. Persoanele cu acest tip de nas, cântăresc cu atenţie toate opţiunile înainte de a lua o decizie. Datorită organizării lor pot aduna în jurul lor o echipă de asociați valoroasă. Aceștia sunt neagresivi, dar scrupuloși.
Nasul de forma nubiană

Nasul nubian este lung şi lat la bază. Posesorii acestuia sunt persoane creative și pasionale. Aceşti oameni sunt veșnici experimentatori, nu se tem de schimbări și apreciază ideile noi. Sunt curioși și deschiși, dar uneori devin prea emotivi.

Autor: Irina Hibina


Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Franco Moschino-marele creator de modă
Moschino este o renumită casă de modă din Italia fondată de către modelier Citește
Alimentaţia sportivă: Creatina
Ce este creatina şi la ce foloseşte acest produs? Înainte de a răspunde Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2019 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten