TOTUL
Cele mai stilate frezuri de vară
3.08.2011, 23:05
Vara nu este doar concediul și garderoba nouă. Cînd sîntem doborîți de soare, dorim să recurgem la o frezură cît mai scurtă. Vara este timpul să experementăm cele mai radicale schimbări. Astăzi TOTUL vă prezintă o expunere succintă a celor mai stilate frezuri ale acestei veri.

Tinerețe, tinerețe...

Frezurile multifuncționale ale tinerilor pot arăta sobru sau distractiv, în dependență de aranjare. Dacă plecați la o serbare, atingeți șuvițele de păr cu gel, sau dați-i volum cu ajutorul gelului.. Înainte de a pleca la o întîlnire de afaceri, respectați stilul sobru.

Frezuri pentru părul de lungime medie i se potrivesc oricui. Graduarea ascunsă crează o formă exagerată care conferă părului libertate în mișcare.

 

Dezordine artistică


Astfel de aranjare se potrivește sezonului de vară, cînd nu dorești să te piepteni cu acuratețe. Dezordinea artistică este preferată nu numai de ființe legate de artă. Astfel de frezură împrospătează aspectul. Regula principală este de a creea volumul în vîrful capului, șuvițele rămase le poți aranja cum vrei.

 

Păr drept


Dilema eternă a femeilor - posesoarele de bucle le îndreptă necruțător, iar posesoarele de păr drept îl ondulează. Pentru a evita deteriorarea buclelor aplică un spray de protecţie. Unele soluții permit aranjării să se păstreze mai mult timp. Dacă aveți păr drept, puteți folosi soluții profesionaliste pentru strălucirea părului.

Păr ondulat


După cum ați înțeles, la modă este părul de lungime medie. Buclele tăiate în cascadă dau coafurii ușurință și mobilitate.

Aplicați puțină spumă de păr și uscați rădăcinile părului cu feonul. Dacă doriți să creați efectul buclelor artificiale, dar nu aveți nici o dorință să dormiți pe bigudiuri, atunci folosiți role încălzite sau ondulatorul, însă nu uitați de soluția pentru protecție, care protejează părul de ardere.

Breton


Sezonul acesta bretonul este foarte popular. Stiliștii recomandă o mulțime de variante: lung, scurt, drept, des sau feliat. Alegerea o faceți Dvs. Bretonul vă schimbă look-ul în timp de cîteva minute.
Țineți minte, că fața rotundă poate fi «corectată» cu ajutorul bretonului asimetric. Partea de jos a feței poate fi «corectată» cu ajutorul bretonului într-un unghi abrupt. Iar bretonul lung și des se potrivește foarte bine celora ce au forma triunghiulară a feței.

Nu vă temeți să experimentați, deoarece anume vara noi, femeile, dorim să arătăm extraordinar.

Autorul: Irina Hibina

Комментарии

Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten