TOTUL
Șorturi trendy ai anului 2011
27.07.2011, 14:15
Șorturile sânt populare atât vara, cât și iarna. În dependență de lungime și tip ele conferă imaginii senzualitate și sportivitate. Specialiștii afirmă că șorturile pot fi purtate la orice vârstă, important este să alegi corect modelul potrivit. TOTUL.MD vă prezintă lista celor mai în vogă șorturi ale acestei veri.

Șorturi trendy ai anului 2011


Eternul denim


Șorturile din denim sânt un trend veșnic. Cu anii se modifică modelul, furnitura, lungimea, dar silueta generală și țesătura rămân a fi actuale.


Cu ce se poartă?


Pentru îmbunătățirea dispoziției și crearea unei imagini jucăușe purtați șorturi de denim asortați cu tricouri haioase cu imprimeuri ale personajelor din desene animate. Puteți încălța teniși sau balerini viu colorați.Retro

Stilul Retro este popular ca niciodată. Șorturile cu talie înaltă accentuează lungimea picioarelor și ascund cu iscusință burtica, spre deosebire de frații săi care se poartă pe șolduri. Șorturile de așa tip și de o lungime moderată pot fi purtați la orice vârstă.

Cu ce se poartă?

Combinați-le cu o bluză sau cu un top trendy cu dungi. Tematica marină este deosebit de actuală în acest sezon. 

Fundița


Șorturile cu fundă sânt romantici și eleganți. Îi puteți îmbrăca cu îndrăzneală la o petrecere. Ele se privesc adecvat atât în oraș, cât și la plajă. Funda poate fi mare sau mică, se poate situa atât în față, cât și într-o parte.

Cu ce se poartă?

Cu bluze ușoare romantice și cu tricouri. Acest tip de șorturi poate fie combinat de minune cu încălțămintea cu toc.

Șorturi trendy ai anului 2011Neon
Această vară culorile aprinse sânt prezente peste tot, lăsând lumina de neon pe pleoape, unghii, buze și, de sigur, pe haine. De aceea îmbrăcați cu îndrăzneală șorturile de culori citrice.

Cu ce se poartă?

Lucrul cel mai important este să nu exagerați cu numărul de culori. Este mai bine să combinați șorturile de culori active cu un sus moderat.


 

SafariAcest tip de șorturi este considerat a fi cel mai potrivit pentru oraș. De regulă, ele au o gamă de culori moderată și o lungime admisibilă.

Cu ce se poartă?

Tricouri lărguțe de nuanțe asemănătoare, geantă de paie și sandale joase.


Printuri


Dispoziția bună este în vogă. De aceea sânt foarte populare șorturile drăguțe cu flori, steluțe, dungulițe. La prima vedere ele amintesc o pijama, dar, cu siguranță, își vor găsi admiratoarele.

Cu ce se poartă?

Tricouri monocromatice, combinate cu imprimeurile șorturilor. Adidași, balerini cu fundiță.
 Fustă-șorturi


Modelul preferat al multor femei a revenit în modă. Ei sânt comozi, potriviți chiar și în birou. Nu e o problemă să ieși în ei la prânz cu prietenele, iar seara la o petrecere trendy.

Cu ce se poartă?


Co orice vă este pe plac. În dependență de lungime, stofă, și culoare fusta-șorturi poate fi asortată cu o bluză elegantă sau clasică, un tricou haios sau un top scurt. Încălțămintea, de asemenea poate fi de orice fel.


Autor: Ecaterina Romanova

Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten