TOTUL
Premierile cinematografice în august
18.08.2011, 21:21
Conan the Barbarian 2011 Premiera mondială 19 august


La aproape 30 de ani distanţă de momentul în care Arnold Schwarzenegger îşi punea costumul din piele, părţi metalice şi blană, coiful cu coarne ori bandana cu ţinte pentru a intra în pielea barbarului Conan, iată că studiourile Lionsgate readuc în atenţia noastră aventurile cimmerianului născut pe un cîmp de luptă ca fiu al fierarului satului, ce porneşte pe urmele lui Khalar Zym, pentru că a nimicit tribul pe cînd avea numai 15 ani. În locul regizorului John Milius a venit regizorul Marcus Nispel, care a regizat filmele «Pathfinder» și «Friday the 13th».
In rolul principal îl avem pe Jason Momoa, și actorii Ron Perlman, Rachel Nichols, Leo Howard, Rose McGowan, Stiven Lang.

Cheltuielile pentru acest film constituie $90 de milioane.
Cît priveşte elementele fantastice, vom vedea creaturi împrumutate din mitologia altor filme, ceea ce nu e rău, întăreşte poziţia filmului în producţiile de gen. Filmul va fi difuzat în format 3D și 2D. 3D-ul ne face să ne "adâncim" în hăul ce se deschide sub picioarele eroilor în timpul confruntării finale.
Va reuși Jason Momoa să-l întreacă pe Arnold Schwarzenegger, vom afla în curînd. Apropo, actorul a declarat că cu plăcere a jucat rolul principal și a participat la lucrul asupra scenariului.

Subiectul Conan the Barbarian


Martor la asasinarea tatălui său şi la distrugerea pînă în temelii a satului în care a copilărit, Conan este mai hotărît ca niciodată să se răzbune şi porneşte în căutarea asasinilor.
Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiţilor, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliţi inamici: căpcăuni, monştri terifianţi şi vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sîngeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite şi lupta lui pentru supravieţuire ajunge mai repede decît şi-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face faţă încleştării cumplite cu forţele malefice care îi ameninţă.
Конан Варвар 2011

The Inbetweeners Movie 2011 Premiera mondială 19 august


Filmul este un spin-off al serialului de comedie - The Inbetweeners. Filmul ne spune povestea celor 4 băieţi de după terminarea ultimului an de şcoală şi vacanţa lor. Auditoriul rusesc nu a fost speriat de stilul britanic al filmului, filmul a avut un mare succes și în spațiul post-sovietic. Acuma aventurile colegilor de clasă au loc pe insula Creta, unde tinerii pleacă în vacanță.
Regia: Ben Palmer. Rolurile joacă: Simon Bird, James Bacchli, Blake Harrison, Joe Thomas, Emily Head, Belinda Stiuart- Wilson, Laura Haddock, Sam Creed.
Переростки 2011

Spy Kids: All the Time in the World 4D  Дети шпионовPremiera mondială 18 august 2011


Filmul se invîrte în jurul valorii de gemeni Rebecca şi Cecil, care nu pot obţine, împreună cu mama vitrega lor, Marissa Cortez Wilson, care sa căsătorit cu tatăl lor, Wilbur, un reporter-spion de vînătoare. Necunoscute pentru gemeni, Marissa este un spion pensionat pentru OSS (Organizatia Spies Super), care a devenit agenţie din lume spion de top şi fostul sediu al diviziunii acum-defunctului Spy Kids.

Robert Rodriguez este regizorul, operatorul, compozitorul și producătorul filmului. Rolurile joacă: Jessica Alba, Alexa Vega, Daril Sabara, Jeremy Piven, Antonio Banderas, Danny Trejo, Joel Macheil, Maison Cook.

Noul Spy Kids va fi o producţie cu adevărat deosebită – filmul va putea fi “văzut” şi prin noua tehnica 4D Aromascope.
În august (2011), cînd noua producţie va fi lansată la cinema, fanii filmului vor avea şansa să-şi folosească nasul în timpul scenelor din Spy Kids: All The Time in The World.

De-a lungul filmului spectatorii vor putea alege între 8 opţiuni de accesare a aromelor din film.

Комментарии
2011-08-19T06:48:00+00:00
57
-65
удивили!!! ГРОМКО сказано "Ближайшие кинопремьеры августа", о них не то, что все знают, а они уже идут .... загляните глубже - сентябрь октяб нояб......
2011-08-19T12:10:00+00:00
74
-75
Видимо поэтому и БЛИЖАЙШИЕ что в ближайшие дни. Ноябрь уже далекие
2011-08-19T12:37:00+00:00
78
-68
как-то совсем уж ближайшие)), скорее "идущие".... Но буду ждать ближайшие - интересно!!!!
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten