TOTUL
Prezentatoarea Natalia Postolatii: nunți în stil clasic și original
26.08.2011, 9:21
«Nunta fără prezentator este ca corabia fără căpitan», așa consideră cea mai populară prezentatoare a evenimentelor festive Natalia Postolatii. Și într-adevăr sunt cuvinte de aur.

Chiar dacă aveţi o rochie de mireasă superbă, un meniu variat de la cei mai buni bucătari şi un local de clasă superioară, toate acestea nu sunt suficiente pentru celebrarea celui mai important moment al vietii, cum este o nuntă.

Sărbătoarea trebuie să fie cuprinsă de o dispoziție bună, trebuie să fie creată o atmosferă plăcută, unde fiecare se simte confortabil și are cele mai plăcute emoții și impresii care rămîn în memoria lui pentru toată viața.

Natalia Postolatii este o prezentatoare profesionistă care creează o adevărată sărbătoare, implicînd tot sufletul și talentul său. Sărbătorile împreună cu Natalia Postolatii vor transforma orice ocazie într-un eveniment strălucitor, minunat si memorabil.

Pentru fiecare sărbătoare se creează un scenariu unic: sărbătoarea, la dorința Dvs, se organizează în stilul clasic solemn cu respectarea tuturor ritualurilor și tradițiilor, sau, invers, se transformă într-un show feeric cu scenete teatralizate la care participă oaspeții, cu concursuri și metamorfoze.

Nunți tematice pot fi organizate în diferite stiluri și genuri: retro, nuntă – călătorie, nuntă de mare, nuntă hawaiiană, nuntă de ciocolată ș.a.Respectînd tradițiile, un scenariu unic include obiceiurile de nuntă: întîlnirea tinerilor însurăței cu pîine și sare, podul de flori, colacul miresei, primul dans, buchetul miresei, dezbrăcarea miresei, tortul de nuntă și înmînarea cadourilor.

Printre serviciile suplimentare, se poate menționa editarea video, și prezentarea slide show-ului "Paginile vieţii" sau «Love Story» în timpul desfășurării evenimentului, etichete individualizate pentru sticlele de șampanie, costume și elemente atributice care creează o atmosferă neobișnuită și excepțională.
La solicitarea clienților, în cadrul evenimentelor participă artiştii şi vedetele estradei moldovenești, muzicieni profesioniști și DJ, operatorii video și foto profesioniști care vor crea istoria evenimentului de neuitat.

"Consider că sărbătoarea a fost reușită atunci, cînd oamenii sunt mulțumiți de ceea ce ai făcut, cînd tinerii după nașterea copilului te invită să fii prezentator și la cumetriete, cînd oaspeții de la nuntă te invită și la alte festivități» - așa ne vorbește Natalia despre lucrul său.

De aceea, după nuntă, mulțumind-o pe Natalia, tinerii declară au avut o sărbătoare impecabilă,
că ar vrea ca ea să se mai repete, deoarece într-adevăr au avut o
SUPERNUNTĂ!

Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten