TOTUL
Încălțăminte stilată pentru bărbați
26.08.2011, 18:30
Din motive necunoscute, bărbații subestimează importanța încălțămintei în imaginea lor și nu atrag atenție necesară pentru îngrijirea ei. Partenerii Dvs nu vor fi încîntați de încălțăminte neîngrijită, deși purtați un costum scump.


Cum este încălțămintea unui bărbat adevărat?

Model.
Modelul trebuie să arate îngrijit. Pentru un stil de afacere sunt la modă mocasinile, dar putem purta și pantofi clasici cu șireturi .

Țesătură.
Încălțămintea de piele arată prezentabil.

Culoare.
Culoarea neagră și cafenie sunt culorile clasici.

Îngrijire.
Incălțămintea este ca orice alt acesoriu: pentru a mentine stralucirea si frumusetea ei, ea trebuie îngrijită în permanență. Specialiștii recomandă să curățați încălțămintea după fiecare purtare, aplicînd luciuri și sau alte creme pentru îndepărtarea petelor.

Șosete.
Șosetele trebuie să fie de culoare închisă. Cele mai potrivite sunt șosete negre sau albastru închise. Șosetele de culori deschise nu se îmbracă nici la pantaloni deschiși. Lungimea șosetelor trebuie să fie potrivită.

Look-ul individual.

Încălțămintea unui bărbat trebuie să fie elevată și prezentabilă. Astfel de încălțăminte poate fi încălțămintea la comandă, care evedențiază individualitatea posesorului său. Mai bine să aveți o pereche de încălțăminte, cusută la comandă, decît zece perechi, cumpărate într-un magazin din apropiere.
Așa dar, de la început trebuie să mergem la atelier, unde vrem să comandăm încălțămintea, pentru a măsura talpa. Crearea unui stil propriu necesită mult timp, trebuie să fie cercetate toate componențele viitorului model: nuanțele culorii, lungimea șireturilor, țesătura, talpa, etc… Clientul pentru un timp oarecare trebuie să devină designer. Rezultatul acestui proces ne va bucura nespus de mult. Asamblarea încălțămintei este un proces durabil: alegerea pielii, croirea ei. Asamblarea părții de sus și părții de jos se face separat. Partea de sus se strînge pe sabot, după ce continuă procesul de confecționare. Și iată că pantofii sunt gata.

Cum îngrijim încălțămintea cusută de mînă.

Încălțămintea cusită de mînă necesită o abordare specială. De la început trebuie să o purtați doar în casă, maxim cîte trei ore. Peste 2 – 3 zile puteți să ieșiți în ea afară. Trebuie să o purtați atent, să o șlefuiți cu o soluție specială sau cu cremă după fiecare purtare. Încălțămintea din piele naturală se curăţă de noroi cu o cîrpă moale, curată şi umedă. Nu le băgăm sub jetul de apă pentru că riscăm să deteriorăm materialul. Usucăm încălţămintea, apoi îi dăm luciu folosind o cremă de pantofi.
Ca să avem încălțăminte frumoasă nu trebuie să o purtăm mai mult de două zile la rînd, trebuie să ne folosim de limbă de încălțăminte, trebuie să păstrăm încălțămintea într-un loc special și trebuie permanent să avem grijă de ea.

Комментарии

Recomandăm
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai Citește
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten