TOTUL
Сe fel de accesorii își aleg femeile cochete
2.09.2011, 11:05
Accesoriile sunt niște detalii faimoase, care pot schimba radical orice vestimentație, chiar și cea mai plictisitoare. Pentru ca o ținută sobră să nu fie plictisitoare va trebui însoțită de bijuteriile adecvate. Însă, și accesoriile, la rîndul său, se supun modei.


Așa cum, probabil, știți deja, ținuta pentru birou trebuie să fie mai sobră, în tonuri calde sau chiar închise, în funcție și de anotimp. Vara si primăvara putem purta culori deschise, pastelate, în timp ce toamna și iarna sunt mai potrivite nuanțele de verde, maro, gri, albastru, mov, negru etc. Totul.md Vă prezintă modele de accesorii din sezonul nou recomandate de designeri pentru femei cochete.


Splendoarea metalului


Argintul și aurul sunt cele mai actuale metale. Uneori ele servesc doar pentru înrămarea pietrelor scumpe, însă acuma metalul înrămat seamănă cu pietrele scumpe. Brățări masive, cercei de model lanț prezintă tendința sezonului toamnă -iarnă  2011. 


Franjuri giuvaere


Franjurile au revenit și domină nu numai în vestimentația Western. Ele persistă și în bijuterii. Franjuri din mărgele sau metal vor împodobi reușit zona decolteului.

O mulțime de detalii

Pietre, mărgele, dantele sunt unele detalii mici adunate într-o compoziție irepetabilă. Așa arată accesoriile anului 2011. Astfel de accesorii se poartă cu vestimentația simplă și monotonă, deoarece atrag toată atenția asupra lor.

Accesorii mixte


Combinația formelor și materialelor variate sunt la modă. Pielea naturală, stofa și florile pot fi combinate într-o bijuterie cu pietre, flori și pene. Toate acestea sunt împletite, amestecate, însă arată original.


Flora și fauna


În crearea bijuteriilor se folosesc toate resursele decorative pe care flora și fauna ne poate oferi. Este populară tema insectelor. Agrafelele sunt împodobite cu fluturași, păianjeni și scorpioane, brățările și inelele sunt masive, numeroase şi îmbracă mâna într-un regal estetic. Astazi bijuteriile sunt folosite pentru a arata unicitatea persoanelor.


Stratificarea


Bijuteriile moderne sunt masive și stratificate. Mai multe niveluri de mărgele de diferite culori, perle, cristale Swarovski - aceste accesorii necesită o abordare atentă la selecţia de haine.

Retro


Inelele sunt bijuteriile preferate ale multor femei, iar unele dintre ele nu se pot feri de tentația de a purta prea multe în același timp. Inelele înfrumusețează degetele noastre subțiri. Sezonul acesta la modă sunt inele masive care seamănă cu pecete cu care pe timpuri străvechi se puneau ștampile. Scoateți bijuteriile bunicilor sau plecați la magazin.
Nu fiți reținuți!

Femeile cochete ale acestui sezon riscă să arăte ca membrii unui trib african, deoarece este actual de a purta mai multe bijuterii odată, chiar dacă au diferite dimensiuni și forme.
Autorul: Irina Hibina

Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Tendințele de bază ale modei feminine pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara e pe sfîrșite. Rochiile lungi și fustele maxi, din păcate nu se Citește
Lenjerie de corp- frumoasă și de calitate
La momentul actual pe piață există diferite tipuri de lenjerie intimă de damă, Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten