TOTUL
Cea mai stilată încălțăminte pentru bărbați a sezonului de toamnă 2011
27.09.2011, 13:16
Se apropie toamna ploioasă și rece. În perioada aceasta trebuie să ne gândim cum să nu ne fure răceala sau să nu ne udăm la picioare. Cum sa ne protejăm de răceli și guturăi? Răspunsul este evident - este necesar de a alege corect încălţămintea. Dar în majoritatea cazurilor omul de afaceri alege nu numai practicitatea, ci şi stilul.


Cum arată cea mai stilată încălțăminte pentru bărbați a sezonului de toamnă 2011?


Au trecut vremurile în care bărbații își permiteau să neglijeze aspectul fizic, băzându-se doar pe șarmul și masculintatea lor "nativă". Ne aflăm în perioada în care atât bărbații cât și femeile trebuie să dea o importanță aparte aspectului fizic, hainelor cu care se îmbracă, dar și pantofilor pe care îi poartă. Acum e timpul pentru o nouă schimbare, e vremea alegerii celor mai tari perechi de mocasini și ghete pentru bărbați de stil CLASSIC. Designerii mondiali au hotărât că încălțămintea pentru bărbați din sezonul de toamnă 2011 nu trebuie să fie țipătoare și ceremonioasă. Iar pentru asta trebuie combinate, în proporții egale, bunul gust, cunoașterea propriei condiții fizice și a vârstei, dar și elemente personale cum ar fi stilul și originalitatea. Pentru odihnă și distracții designerii propun ghete confortabile cu talpă striată care combină stilul clasic şi sport.

John Galliano oferă bărbaților o gamă largă de modele clasice și sportive: pantofi, bocănei, ghete. Designul tutur modelelor este simplu și discret.

Încălțămintea de la Versace nu a suferit multe schimbări în comparație cu sezonul de primăvară. Casa de modă a prezentat o colecție clasică de pantofi, care sunt o completare ideală pentru costum de afaceri. Pielea moale, talpa confortabilă a modelelor impecabile – toate acestea prezintă un accesoriu perfect pentru bărbați adevărați.

Dolce and Gabbana oferă bărbaților o gamă largă de încălțăminte elegantă. Acest brand renumit ne propune toamna aceasta pantofi clasici negri cu bot ascuțit, cizme înalte, ghete, adidași cu talpă groasă. Bărbatul contemporan are posibilitate de a alege orice model de încălțăminte, în care se simte foarte comod și care se potrivește stilului lui de viață.

Cea mai populară încălțăminte sportivă din ziua de astăzi este încălțămintea sportivă adaptată utilizării zilnice. Pentru cei care poartă încălțăminte sport avem noutăți bune din lumea modei. Lacoste nici acum nu s-a abătut de la normele sale și liniile stilistice. Adidași și bascheți de culoare albastră și roșie au fost proclamați cea mai stilată încălțăminte a sezonului toamnă 2011. Încălțăminte colorată vine în varianta din piele întoarsă, culorile și intensitatea folosită satisface orice vis îndrăzneț. Astfel de încălțăminte se potrivește chipului unui bărbat activ. Lacoste, de asemenea, ne propune și modele mai rezervate. Oferta vastă de nuanțe este mai bogată ca niciodată.Комментарии
2011-09-27T10:59:00+00:00
119
-112
Есть интересные модели. Радует, что мода на любой вкус.
AEA
2011-09-27T11:01:00+00:00
119
-121
Такие произведения искусства не очень бы хотелось встретить где-то, правда не все модели. А так же очень смущают коричневые ноги. Жуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-09-27T11:03:00+00:00
115
-110
Да-да, а ноги в кожаных штанах похожи на крокодильи.

Recomandăm
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai Citește
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten