TOTUL
Shopping MallDova- capitala modei pentru o seară!
5.10.2011, 9:22
În seara de 30 septembrie, cînd a avut loc Fashion Show-ul Toamnă - Iarnă 2011, toate secretele în materie de modă au fost făcute publice.

Spectatorii evenimentului s-au delectat cu cele mai noi tendinţe ale acestei toamne, urmărind totodată un show de excepţie la care au contribuit manechinele profesioniste, muzica live cîntată de Django Club Project şi nu în ultimul rînd decorul vintage, care a transformat atmosfera obişnuită în una magică, cea a cinematografiei.
Art directorul evenimentului a fost Maria Andrei. Evoluţia modelelor în adevărate dive ale anilor '60, se datorează unei întregi echipe de profesionişti în domeniul make-up-ului şi a hairstyling-ului.

Gloria podiumului a aparţinut vedetelor autohtone: Cristina Croitoru, Cristy Rouge, Evgheni Hudorojkov, Vera Mariancic. Aceştia s-au distrat şi au venit cu o notă veselă la finalul fiecărei colecţii. Iar actriţa Mihaela Strîmbeanu şi interpretul Cristofor Aldea-Teodorovici au depus un efort dublu, căci, pe lîngă modele, ei au mai jucat şi rolul de prezentatori ai evenimentului.Fashion Show-ul Toamnă - Iarnă 2011 a debutat cu agitaţie, emoţie şi multe discuţii despre ce ne vor aduce nou în acest sezon brandurile participante: Bizelle, Sassofono, Aridon, Levi's, Debenhams şi Oggi.

După cum era şi de aşteptat, tendinţele toamnă-iarnă 2011 reinventează stilul anilor '50-'60, esenţa unei perioade din trecut, din care vrei să împrumuţi cele mai sexy şi elegante ţinute. La o primă privire asupra colecţiilor, îţi rămîne fixată în minte imaginea modelelor super feminine şi a gentlemenilor adevăraţi.Prin urmare, nouă nu ne rămîne decît să ne inspirăm şi să adoptăm de la ţinuta în stil boho la altele mai sofisticate sau elegante.


Комментарии

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten