TOTUL
Complexul de agrement ”Dubovaya roscha” este locul sărbătorii adevărate
13.10.2011, 9:09 autor: Revnicor S.R.L.
Ce poate fi mai plăcut decât o întâlnire cu prietenii dragi în companie restrânsă sau o adevărată distracție, fie că este vorba despre nuntă, aniversare sau un week-end petrecut împreună?

Și cât de minunat este atunci, când aceste evenimente au loc în inima naturii, într-un loc pitoresc plin de spiritul tradițiilor naționale și adevărata ospitalitate moldovenească.

Un astfel de loc unic, ce atrage neschimbat în orice anotimp mulți vizitatori din Moldova și din străinătate este complexul de agrement ”Dubovaya roscha”.
Complexul ”Dubovaya roscha” este situat la 25 de km distanță de Chișinău, în mijlocul celei mai bogate zone silvice – Codrii Moldovei.


Aici timpul stă în loc


Pe două hectare de pădure sunt situate peste 10 obiective de odihnă culturală concepute pentru desfășurarea evenimentelor la toate nivelurile.
Lucrul cel mai important în complexul nostru este atmosfera deosebită a vieții tradiționale moldovenești. Aici se împletesc armonios elementele de uz casnic – sobă cu horn, șemineuri, broderia, ustensilele casnice și decorul modern și elegant din lemn de stejar cu mobilier sculptat, ce creează un confort unic al tuturor sălilor.
În sălile decorate în stil vânătoresc cu atmosferă propice glumelor vesele și conversațiilor de suflet trăiește spiritul istoriei și un rafinamentul deosebit.

Bucătărie deosebită pentru fiecare vizitator


Bucatele tradiționale moldovenești și cele speciale ale bucătăriei noastre, precum și cel mai bun vin reflectă în modul cel mai distins ospitalitatea gazdelor, ce își invită musafirii să-și sărbătorească evenimentul sau întâlnirea în complexul de agrement ”Dubovaya roscha”.
Pentru vizitatorii cu preferințe culinare deosebite noi oferim bucatele preferate la comandă, inclusiv bucate vegetariene și un meniu bogat pentru zilele de post.
Muzica va fi o completare minunată a festivității dumneavoastră.

Suntem bucuroși tuturor!


La dispoziția Dumneavoastră sunt sălile confortabile de dimensiuni medii în stil tradițional moldovenesc: sala de banchete, sala vânătorească și sala mică moldovenească, precum și căsuța vânătorească în care vă puteți aduna într-un cerc restrâns cu prietenii și familia: de la 6 – 10 persoane până la 40-50 de persoane.

Pentru evenimentele și festivitățile de proporții suntem bucuroși să vă oferim Căsuța moldovenească pentru 80-100 persoane, Restaurantul pentru 180 de persoane și Sala de festivității ce poate găzdui de la 350 până la 500 de persoane.

În perioada caldă a anului la dispoziția Dumneavoastră sunt 20 de terase deschise, iar în orice anotimp pentru oaspeții noștri lucrează sauna: zona fierbinte și cea rece, sală de odihnă și masă de biliard.

Cei care doresc să se odihnească la noi pentru mai mult timp se pot caza în unul dintre cele 18 numere ale hotelului de patru stele, fiecare dintre ele satisfăcând cele mai înalte standarde de confort.

Complexul de agrement ”Dobovaya roscha” este locul,
unde îți redobândești forțele din frumusețea naturii, unde te întorci la rădăcini
și unde întotdeauna te simți în cercul primitor al celor mai dragi prieteni!


 

Комментарии
2011-10-13T20:06:00+00:00
72
-69
Все хорошо и все прекрасно, но наверное стоило подробнее описать где же это все находится... 25 км от Кишинева.. но в какую сторону?! Если можно допишите пожалуйста
2011-10-14T06:52:00+00:00
68
-84
Отличное место)))) 25 км в сторону Леушен.
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten