TOTUL
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
7.11.2011, 8:53
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai importantă zi din viaţa ta ai nevoie de abordare modernă şi decizii creative pentru a imprima frumuseţea amintirilor nu pentru o zi ci pentru o viaţă...

Echipa de profesionişti G&G Studio îţi oferă un larg spectrum de servicii foto şi video pentru nuntă dar şi pentru orice altă sărbătoare.

Atunci când sărbătoreşti şi eşti fericit nu observi că vremea trece foarte rapid. Astfel ai nevoie de echipa G&G Studio care va imprima fiecare detaliu esenţial şi deosebit al petrecerii voastre.


Stil inedit al sărbătorii voastre


Organizarea nunţii este o muncă asiduă. Aveţi nevoie de un fotograf şi operator profesionist, care să ofere idei originale, locuri şi scene interesante pentru a păstra spiritul sărbătorii voastre. Graţie experienţei, G&G Studio ţine cont de cerinţele şi interesele voastre pentru a oferi individualitate şi personalitate materialului filmat.

Numai G&G Studio propune preţuri şi condiţii promoţionale la oferta Full HD. Fiecare din Dumneavoastră primeşte GRATUIT un filmuleţ suplimentar cu conţinut sumar, al intregii sărbători, cu o durată de 40-60 min.


Echipament performant şi un stil Now How excepţional de fotografiere


Dotaţi cu cameră video şi foto ce întrunesc performanţele tehnologice contemporane, echipa G&G Studio propune filmări pe tot parcursul sărbătorii cu regizare şi montaj video. Aveţi parte de selectarea, redactarea şi retuşarea fotografiilor, scoaterea lor la tipar şi pregătirea la dorinţă a unui slide-show personalizat.

G&G Studio recomandă un stil nou şi neobişnuit de fotografiere- panorama sferică. Acest serviciu oferă posibilitatea de a zoom-a şi a examina în detaliu subiectul fotografierii. Panorama sferică oferă un spectru mai larg şi interesant în raport cu fotografia obişnuită.


Calitate excepţională şi preţuri convenabile


G&G Studio ocupă locul de frunte printre profesioniştii pe piaţa video şi foto servicii.
Datorită preţurilor moderate, experinţei senzaţionale şi promoţilor extraordinare G&G Studio este cea mai potrivită alegere pentru Dumneavostră fiindcă puteţi conta pe rezulatele pe care le-aţi aşteptat.

G&G Studio crează ceea la ce visaţi !


Silvia Fisarevschi

Комментарии

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten