TOTUL
Shoppingul în țările lumii – particularități, obiceiuri și tradiții
9.11.2011, 13:24
Deja ne-am deprins nu pur și simplu să achiziționăm articole de comerț, ci să mergem la shopping. Tot mai popular este de a face cumpărături în străinătate. Fiecare țară are obiceiurile și tradițiile sale.

Paris

Dacă vă aflați la Paris, vă recomandăm să vizitați Marche aux Puces (Piața de Purici). Aici veți găsi o mulţime de bijuterii etnice, coliere, cercei, precum şi tricouri cu imprimeuri diverse, curele şi portofele.
 Fiți atenți la faptul că producţia ar putea să nu fie franceză.La Paris nu este acceptată negocierea, puteţi încerca, dar nu cred că veți reuși.Este foarte dezvoltat sistemul de 1 +1 = 3, adică dacă cumpărați două lucruri, al treilea îl veți primi gratis. Vă rugăm să reţineţi că bunurile achiziţionate la Paris în timpul licidării stocurilor, conform inscripţiei de pe cec, nu pot fi returnate sau schimbate.
 
 

Italia


Vizitând supermarketul italian, luând căruciorul pentru cumpărături trebuie să scoateți o monedă de 1 - 2 euro.
Deseori, făcând cumpărături la un supermarket din Italia trebuie să obțineți un card special din plastic. Acest card se eliberează gratis, îl puteți obține la administrația marketului; el vă dă dreptul de a se bucura de reduceri la unele produse din magazin.
 La fiecare cumpărătură acumulați puncte și la sfârșit de an veți putea alege un cadou meritat, fie un ursuleț de pluș, un foen sau o scândură de călcat.
Dacă doriți să cumpărați haine în Italia, atunci mergeți la piață. Aici puteți să vă bucurați de reduceri fantastice la genți, blugi, rochii, tricouri și la altă îmbrăcăminte, prețurile pot varia de la 1 la 5 euro.


Turcia


Dacă călătoriți prin Turcia și vizitați piețele ei, neapărat trebuie să negociați prețurile.
Este posibil că proprietarul a supraestimat preţul real, cel puţin de două ori, așa că nu vă rușinați, zâmbiți și cereți reduceri. Aici ai o mare şansă de a achiziționa un lucru preferat la un preţ real.
  Cadoul cel mai prețios adus din Turcia, desigur, este un covor. Covoarele pot fi de lână, mătase, bumbac, calitatea lor poate concura doar cu cele persiene.
În această țară foarte răspândite sunt produsele din piele și aur.
Prețul aurului corespunde prețurilor de pe piața mondială, însă munca meșterilor este cu mult mai ieftină.
Turcii sunt foarte prietenoși. Cu ușurință pot vorbi despre țara voastră , servindu-vă cu o ceașcă de ceai verde.În orice țară din lume în care vă aflați și faceți cumpărături, trebuie să țineți cont de tradițiile și obiceiurile acestei țări. Aceste momente speciale vă vor ajuta să savurați din plin plăcerea shoppingului.
Autor: Natalia Climeț

Комментарии
Recomandăm
Centre comerciale din Chișinău
Procesul de cumpărare nu este doar necesitatea de a achiziționa ceva. Este o Citește
Сe fel de accesorii își aleg femeile cochete
Accesoriile sunt niște detalii faimoase, care pot schimba radical orice Citește
Greșelile shopping-ului în timpul vânzărilor totale
Lanţurile mari de magazine, de obicei, de două ori pe an, organizează reduceri Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten