TOTUL
Culorile trendy ale sezonului toamnă-iarnă 2011-2012
23.11.2011, 10:05
Culori, culori, culori! Unele ne plac mai mult, altele – mai puțin, celelalte sunt pur și simplu un compliment pentru figura noastră, însă este un fapt cert, că culorile creează tendințele modei.

Vă invit să aflați tendințele culorilor sezonului toamnă – iarnă 2011/2012 care a început deja. Tendințele toamnă – iarnă 2011/2012:

Trend 1: culorile moi


Știm cu toții că iarna nu se poartă haine atât de viu colorate precum cele ce se poartă vara. Aceasta nu înseamnă însă că trebuie să purtăm doar haine negre, sure sau maro. Puteți alege orice culoare doriți, condiția este ca nuanța să se selecteze în așa fel, încât să fie mai ”moi” și nu la fel de stridente ca în timpul verii.
Pentru a vă asigura că nu dați greș, puteți alege culori precum e galbenul (pepene galben), oranj, mov palid (levănțică), culoarea șampaniei, nuanțe maro, nuanțe naturale, verde-deschis, etc.
Din moment ce în acest sezon se poartă ținutele androgine, dacă optați pentru astfel de culori, fiți siguri că le veți face să pară mult mai feminine.
În afară de aceasta, hainele de nuanțe moi par mai stilate și mai elegante, comunicând aceste însușiri și celor ce le poartă.

Trend 2: accesorii bătătoare la ochi în culori tari


Eșarfele, pălăriile, încălțămintea și gențile în culori contrastante pot fi piese expresive și un element vibrant al ținutei dumneavoastră. Dar fiți atenți și străduiți-vă să respectați echilibrul între culorile alese.
Prea multe culori tari într-o singură ținută pot părea interesante pe timp de vară, însă în timpul iernii toate acestea conferă un aspect vulgar.
Iată unele dintre culorile de top ale acestui sezon – culoarea portocalie, care se pare că îți dă viață și aduce o stare pozitivă, galben-lămâie, mov intens, verde smarald, roșu, bleumarin, albastru – culorile care arată fantastic în orice combinații.

Trend 3: roșu bordo


Pentru domnișoarele, pentru care portocaliul sau galbenul-lămâie par culori prea tari, cea mai bună opțiune este roșul bordo sau vișiniul. Arată bine în tandem și 100% adaugă glamour ținutelor. Veți arăta elegant și rafinat în aceste culori.
LanvinChristian DiorElie Saab
Derek LamDiane von FurstenbergGiambattista ValliJason Wu

Trend 4: culorile strălucitoare, metalice


Întotdeauna alegem ținute strălucitoare pentru evenimentele speciale. Trebuie doar să ținem cont de câteva reguli: dacă sunteți mai plinuță, evitați culorile prea strălucitoare și străduiți-vă să alegeți ținute care combină materiale strălucitoare cu materialele mate, care să fie plasate în zonele ”mai rotunjoare” pentru a reduce din volum.
Iar dacă sunteți mai slabă și minionă, încercați să optați pentru ținute din materiale strălucitoare într-o singură culoare, pentru a da volum și înălțime, completând ansamblul cu cât mai puține accesorii și bijuterii pentru a nu a părea un ”pom de Crăciun”.

Trend 5: albastru "Midnight"


Bleumarin, sau albastru-închis – este o culoare, purtând-o pe care vă veți simți întotdeauna în trend, indiferent de locul unde vă aflați: la birou, la o petrecere, la cumpărături, etc. Experimentați cu această culoare cum doriți, pentru că sigur veți fi întotdeauna în top.
Surprindeți-vă prietenii cu una dintre cele mai în vogă culori ale iernii!
Versace

Trend 6: culori neutre


Aceste culori sunt neutre, de aceea sunt mereu la modă, iar designerii par să nu obosească niciodată în a crea piese vestimentare în nuanțe neutre.
E simplu: culorile neutre pot fi purtate oriunde, oricând, pot fi ușor combinate cu alte piese, fie ele în culori mai tari sau nu tocmai.
Culoarea neagră cel mai bine se potrivește acestei categorii și vă va ajuta să arătați mai slabă (dacă aveți astfel de probleme), mai elegantă și mai șic decât orice altă culoare.
Nimeni nu poate face o greșeală alegând să poarte negru. Cunoscuta LBD (Little Black Dress) este un foarte bun exemplu.
Culoarea albă – un alt ”neutru” universal – culoarea care conferă un contrast spectaculos, atât cu negru, cât și cu o mulțime de alte nuanțe.
Versace

Trend 7: imprimeurile


Print-urile au un rol semnificativ în acest sezon, diluând starea monotonă și lăsându-vă să experimentați.
Puteți utiliza culori simple, stofe moi cu diverse imprimeuri (animal print-urile sunt cele mai în vogă în acest sezon), sau dacă sunteți mai îndrăzneață, puteți face combinații leopard cu carouri, etc.
Varietatea de culori la modă este destul de mare, dar există întotdeauna unele, care ne plac în mod deosebit și pentru care ar trebui să optăm întotdeauna, indiferent de tendințe, pentru a ne simți confortabil în hainele preferate.


Pentru a simplifica elaborarea listei de cumpărături, dacă ați hotărât să vă înnoiți garderoba, acordați atenție alegerii culorilor ce vă plac cel mai mult și, desigur, care vi se potrivesc cel mai bine.

Sunt sigură, că fiecare și-a găsit culoarea preferată printre culorile în vogă ale acestui sezon.
Îmi rămâne să vă urez baftă la cumpărături!

Și luați amine, ceea ce nu vedeți dumneavoastră, observă cei din jur.Liuba Cazacu

Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2019 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten