TOTUL
Premiere cinema de revelion
27.12.2011, 10:07
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu această ocazie apare întrebarea vitală: unde să mergi și cum să petreci cu plăcere timpul liber?

Regizorii, scenariștii și alți maeștri de cinema din toată lumea au pregătit pentru această perioadă lansarea celor mai interesante filme. Vă prezentăm topul celor mai așteptate premiere cinema de revelion.

Denumire
: Sherlock Holmes: Jocul umbrelor
Țara de origine: SUA
Regia: Guy Ritchie
Gen: Detectiv, Adventure, Thriller
În rolurile principale: Robert Downey Jr., Jude Law, Numi Rapas, Rachel McAdams, Jared Harris, Stephen Fry, Paul Anderson și alții.
Data lansării: 29.12.11.
Renumitul regizor, maestrul detectivului Guy Ritchie este gata să prezinte spectatorilor continuarea filmului despre Sherlock Holmes. De această dată personajul lui Arthur Conan Doyle trebuie să descopere taina morții Prințului Încoronat al Austriei. Și chiar dacă toate probele duc spre sinucidere, Holmes, recurgând la preferatul mod deductiv al investigației, este convins că această crimă este doar primul pas spre realizarea planului malefic al Profesorului Moriarty. Holmes, Watson și aliata lor involuntară, țiganca Sim sunt nevoiți să investigheze cazul în întreaga Europă: Anglia, Franța, Germania și Elveția. Însă Moriarty este întotdeauna cu un pas înaintea lor.
Al doilea film a ieșit mai puțin sângeros, subiectul mai extins iar numărul efectelor speciale a crescut semnificativ.


Denumire
: Despre ce mai vorbesc bărbații
Țara de origine: Rusia
Regia: Dmitrii Diacenko
Gen: Comedie
În rolurile principale: Leonid Baraț, Rostislav Hait, Alexandr Demidov, Kamil Larin, Aliona Babenco, Ekaterina Vilkova, Vladimir Menshov
Data lansării: 29.12.11.
După lansarea reușită a primului film, spectatorul trebuie să realizeze în mod clar că și în a doua parte, cu certitudine, va fi vorba despre femei. Ușurința, simplitatea și umorul pe care o împărtășesc membrii ”Cvartet I” ademenește atât pe bărbați, cât și pe femei.
În al doilea film acțiunea are loc la 31 decembrie. De data aceasta cei patru prieteni nu pleacă nicăieri. La început Lioșa, Sașa, Slava și Kamil rezolvă un incident puțin plăcut în biroul lor, iar apoi, pentru a sărbători Anul Nou se mută în apartamentul lui Kamil. Unde, de facto, bărbații de vârstă medie și duc dialoguri despre sufletul misterios al femeilor.


Denumire:
Ivan-Țarevici și lupul cel sur
Țara de origine: Rusia
Regia: Vladimir Toropcin
Gen: Animație, Family
În rolurile principale: Nikita Efremov, Ivan Ohlobâstin, Artur Smolianinov, Lia Ahedjakova, Cristina Asmus, Victor Suhorukov, Serghei Garmaș, Mihail Boiarskii
Data lansării: 29.12.11.
O poveste populară clasică rusească de la creatorii trilogiei despre voinici (bogatâri). Subiectul nu se deosebește prin multe de povestea originală. Regizorii și scenariștii filmului au utilizat mult umor și referințe la prezent.
Istoria aventuroasă se desfășoară între eroul principal Ivan, și Țarul care caută un mire pentru fiica sa Vasilisa. Însă pentru a dobândi binecuvântarea Țarului, Ivan trebuie ”să plece acolo, nu știu unde și să aducă aceea, nu știu ce”. În ciuda dificultăților Eroul se pornește într-o călătorie interesantă și periculoasă însoțit de Lupul cel sur, care își are interesul său meschin în această călătorie.


Denumire:
Hugo
Țara de origine
: SUA
Regia: Martin Scorsese
Gen: Fantasy, Drama, Detectiv, Adventure, Family
În rolurile principale: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen,Chloe Grace Moretz, Ray Winstone, Emily Mortimer, Christopher Lee, Helen McCrory,Michael Stulbarg
Data lansării: 5.01.12.
Renumitul regizor, magician al cinematografului Martin Scorsese a decis să cuprindă necuprinsul și să filmeze un film ce nu se încadrează în vreun gen de film anume. În acest film regizorul a renunțat la preferatele Thriller și Mistică și s-a lăsat cuprins de sentimentalism. Și acest fapt nu a influențat în nici un mod măsura, în care Martin Scorsese își cunoaște meseria.
Acțiunea se desfășoară în Franța anilor 30. Eroul principal al filmului este băiatul orfan Hugo, care locuiește împreună cu unchiul său alcoolic în gara magicului Paris. Printr-un accident fericit Hugo găsește un mecanism care poate să îi dezvăluie taina tatălui său răposat. Acest mecanism a servit drept punct de pornire pentru o serie de aventuri incitante ale băiatului orfan. Arzând de nerăbdare să dezlege taina părintelui, Hugo se implică tot mai adânc, unde evenimentele se desfășoară tot mai incitant.


Denumire
: Fata cu un dragon tatuat
Țara de origine: SUA, Germania, Suedia, Mara Britanie
Regia: David Fincher
Gen: Thriller, Drama
În rolurile principale: Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer, Stellan Skarsgard, Steven Berkoff, Robin Wright, Yorick van Wageningen, Joely Richardson
Data lansării: 2.01.12.
În centrul subiectului stă investigarea omorului săvârșit cu 40 de ani în urmă, în care cu siguranță a fost implicat unul dintre cele mai influente clanuri suedeze. Discreditatul jurnalist, Mikael Blomqvist se interesează de această crimă și se apucă în mod serios de ancheta ei. Însă el nu bănuiește că este urmărit de o tânără hackeriță cu aparențe neformale, Lisbeth Salander, care are legătură cu acest caz misterios. Găsind cu greu un limbaj comun, ei încep să caute calea spre părțile întunecate ale puternicului clan.

 
Vizionare plăcută!

Alexandr DODUL

Комментарии
2012-01-03T07:24:00+00:00
126
-91
Описание фильмов краткое и лаконичное, вот если бы еще трейлеры присутствовали!)
2012-02-09T20:37:00+00:00
114
-93
точно, трейлеры это хорошо
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Alimentaţia sportivă: Creatina
Ce este creatina şi la ce foloseşte acest produs? Înainte de a răspunde Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten