TOTUL
Cum alegem corect сompania de turism?
28.12.2011, 13:19 autor: ADIS S.R.L.
Toată lumea iubește să se odihnească și să călătorească și fiecare dintre noi visează la concediul mult-așteptat, iar după ce alegem locația apare întrebarea principală: prin intermediul cărei agenții turisce să plecăm în vacanță?

Compania Adis SRL activează pe piață din Moldova de mai bine de 20 de ani.

Agenția de turism Adis Tur este specializată pe turism în grup și individual în zeci de țări învecinate și îndepărtate țării noastre, precum și specializare activă pe călătorii în interiorul țării.
De asemenea organizează călătorii corporative conduse de ghizi înalt calificați, adevărați specialiști în domeniul turismului.

La momentul actual Adis Tur dispune de statutul unei firme turistice de mare încredere fapt despre care ne vorbesc și diplomele de dezvoltare a turismului în Republica Moldova.

Adis Tur se dezvoltă activ și merge în pas cu tendințele actuale, corespunde cerințelor clienților și doleanțelor pertenerilor, precum și standardelor crescînde ale industriei turismului.
Compania acaparează din ce în ce mai mulți clienți, îmbunătățește calitatea serviciilor și lansează noi proiecte turistice.


Odihnă și tratament în toate direcțiile


Pe parcursul activității sale compania Adis Tur SRL a acumulat suficientă experiență care permite organizarea odihnei peste hotare și în așa țări învecinate ca: Rusia, Ucraina, România.

Aveți posibilitatea nu doar să vă odihniți, dar și să vă întremați sănătatea. Compania vă propune stațiuni de tratament în România, Bulgaria, Ucraina (Truskoveț, Morșina, Kemenka).

Vă puteți bucura de frumusețea diferitor țări. Dumneavoastră decideți dacă doriți să descoperiți secretul piramidelor egiptene, a castelelor din Cehia și România, să admirați coloritul turcesc, odiseea greacă, nisipurile de aur ale Bulgariei, sau să mergeți la Marea Moartă în Israel, să respirați aerul curat al României și Muntenegru, să vă odihniți pe plajele Ukrainei!

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră: odihna activă cu prietenii sau o călătorie odihnitoare de familie, o petrecere zgomotoasă cu colegiia de serviciu sau un tratament de însănătoșire la vreo stațiune - Adis Tur vă va ajuta să alegeți locul care va corespunde pe deplin așteptărilor dumneavoastră!


Sîntem bucuroși să vă deservim anul întreg!


Compania își desfășoară activitatea pe parcursul întregului an.
Ospitalitatea tradițională și calitatea înaltă a serviciilor face ca odihna propusă de Adis Tur să devină comfortabilă și de neuitat.

Compania turistică Adis Tur presupune:


-O multitudine de posibilități de odihnă în interiorul și în afara țării.
-O bună experiență în domeniul turismului și partener de încredere.
-Garantarea celor mai bune hoteluri.
-Profesionalismul angajaților companiei.
-O abordare individuală a fiecărui client.
Prețuri accesibile și servicii calitative.
-Un sistem flexibil de reduceri pentru clinți și oferte speciale.
 

Călătoriți cu Adis Tur și veți avea o vacanță de neuitat!

Tatiana Boronciuc 
Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Vacanţa la munte - alegerea perfectă!
Cea mai solicitată şi incitantă odihnă pentru perioada de iarnă este odihna la Citește
Roma. Eternul oraş al misterelor!
Italia... Espresso aromat...Pămîntul pasiunii şi a irepetabilului. Italia Citește
Cipru-soare, plajă și .... schi la munte!
Nimeni nu pune la îndoială faptul că Ciprul este locul perfect pentru Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten