TOTUL
Salonul Rochelle – paradisul întruchipat în realitate
30.12.2011, 9:24 autor: Rochelle Salon de frumuseţe
Dorești să petreci Sărbătorile de Iarnă într-un mod deosebit? Începe de la sine ! Benificiază de o relaxare la maximum și o dispoziție senzațională pentru tot Anul Împrejur !

Salonul "Rochelle" propune să savurați din atmosfera Frumosului. Individualitatea Dvs. şi calificarea exclusivă a echipei de maeștri - este calea cea mai scurtă către crearea unei Imagini rafinate, elegante şi impecabile.

“Rochelle” propune servicii de calitate pentru bărbați și femei. Aranjarea părului,coafură, frezură, pedichiură,înjrijire profesională a unghiilor ,alungirea și tratarea lor, masaj general,și alte tipuri de relaxoterapie – deja nu este o problemă.

O adevărată echipă de profesioniști


Salonul "Rochelle" poate fi pe deplin numit Atelierul Frumuseții. Echipa de profesioniști știe cel mai bine cum să evidențieze punctele forte ale Dvs. și să deschidă farmecul nativ al fiecărei personalități. Adevărați maeștri care crează zilnic opere de artă în domeniul Frumosului. Metodele, aplicate în Salonul "Rochelle, sunt direcţionate nu numai spre „frumuseţea exterioară”, ci şi spre cea „interioară”: pentru relaxarea şi însănătoşirea întregului organism. Veţi simţi cum odată cu schimbările externe, se transformă şi starea Dvs. spirituală.


Oferte Unice pentru Sărbătorile de Iarnă


ATENȚIE !
Cu ocazia Sărbătorilor De Iarnă Salonul “Rochelle” oferă Reducere senzațională de 15 % pentru masajul general !
Deasemenea după alungirea unghiilor sau manichiură împreună cu pedichiură, la care Salonul “Rochelle” oferă 15 % Reducere, beneficiați și de un CADOU – parafinoterapie pentru mâini !
Dacă aveți parte de o frezură împreună cu aranjarea părului - Salonul Rochelle oferă încă o Reducere semnificativă de 15 %
Și mai mult - dacă recomandați unui prieten serviciile salonului, obțineți împreună cu prietenul/a Dvs o sesiune de parafinoterapie GRATIS !

Interior plăcut,tehnologii moderne și mijloace cosmetice efective – în Salonul “Rochelle” găsiți cele mai bune condiții pentru a vă odihni sănătos.

Vă aşteptăm: Chişinău, bd. Cuza-Voda, 18\5,  tel.92-03-30, 069-81-80-83, 079-785-885


Armonia farmecului și frumuseții – numai la “Rochelle” !

Silvia Fisarevschi


Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten