TOTUL
Premierile cinematografice în februarie
9.02.2012, 15:50
Diavolul din tine \ The Devil Inside (2012) SUA, regia William Brent Bell
(horror, thriller)

În rolurile principale: Fernanda Andrade, Simon Quarterman
Un film nou de la creatorii cunoscutelor pelicule: ”Transformers”, ”Constantin”, ”Activitate paranormală”.
De data aceasta în film se vorbește despre o femeie care a devenit ”posedată” de patru demoni. Recurgând la metode religioase de izgonire a copiilor lui Satan, femeia ucide trei slujitori ai bisericii, după care singură cheamă poliția. Funcționarii ordinii legale recunosc ”posedata” drept nebună si o deportează în Italia pentru tratament. Peste 20 ani, fiica nebunei hotărăște să cerceteze boala mamei sale. Eroina principală merge în Italia, împreună cu un operator video. Ei investighează dacă mama ei este bolnavă sau cu adevărat este posedată de demoni? Însă ei nici nu presupun ce îi așteaptă…


O săptămână cu Marilyn \ My Week with Marilyn (2011) SUA, regia Simon Curtis
(melodramă, comedie)
În rolurile principale: Michelle Williams, Kenneth Branagh
La baza subiectului filmului despre viața vestitei actrițe a secolului XX stă cartea lui
Colin Clark. Autorul povestește despre întâlnirea sa cu Marilyn Monroe. Tânărul Colin pe atunci visa să filmeze și se străduia din răsputeri să-și realizeze visul. Și iată că în Anglia sosește sex-simbolul secolului trecut, fermecătoarea Marilyn, la filmările unui nou film. Actrița îi frapează pe toți, inclusiv pe Colin Clark – asistentul regizorului acestui film. Tânărul și fermecătorul cinematografist îi trezește interes legendarei Marilyn. Eroii filmului se lasă pătrunși de afecțiune unul pentru celălalt, dar pentru cât timp? Va dori oare Marilyn Monroe să întemeieze o relație serioasă cu un tânăr și necopt asistent al regizorului?Războiul Stelelor: Episodul I – Amenințarea Fantomei \ Star Wars: Episode I – The Phantom Menace
(1999)
SUA, regia George Lucas (fantastic, fantezie, thriller...)
În rolurile principale: Liam Neeson, Ewan McGregor
Capodopera lui George Lucas ”Războiul Stelelor” revine pe ecrane. De data aceasta revizuită de tehnologiile moderne și sistemele de filmat 3D.
Conflictul dintre planeta pașnică și prosperă Naboo și Federația Interstelară, care nu dorește să achite impozitele evoluează în război. În ajutorul reginei planetei Naboo, Amidalda, vin Cavalerii Jedi, care o ajută pe regină în războiul ce urmează.


Cronica /Chronicle/ SUA (2012)
Gen: horror, fantastic, dramă
Premieră în CSI: 2 februarie 2012
Trei eroi. Trei prieteni din timpul școlii și aventurile lor. Însă aventurile încep când băieții găsesc un meteorit căzut din cer, care îi înzestrează cu capacități supranaturale. Însă în locul scenariului obișnuit, unde super-eroii încep să se lupte cu răul și să salveze lumea prin orice modalitate, băieții pur și simplu se distrează, folosind capacitățile lor, până când conștiința unuia dintre ei se schimbă și trece de partea răului.NOI. Credem în dragoste /W.E./
Marea Britanie (2011)
Gen: dramă, romantic
Regia: MADONNA
Premiera în CSI: 2 februarie 2012
Anul 1936. Regele Marii Britanii Edward al VIII-lea se îndrăgostește de americana căsătorită Wallis Simpson. Regele realizează că nu se poate imagina fără această femeie și este gata să se căsătorească cu ea. Întregul regat este copleșit de haos. Deoarece, pentru realizarea acestei căsătorii regele trebuie să elimine problema stării civile a lui Wallis și să se dezică de tron. În povestea de dragoste se împletește un scenariu din zilele noastre, în care contemporana Wally Winthrop se confruntă cu o situație asemănătoare.Marele Miracol /Big Miracle/
SUA (2012)
Gen: drama, romantic
Premieră în CSI: 2 februarie 2012
Filmul redă o istorie reală, ce a avut loc pe țărmurile Alaskăi la 7 octombrie 1988.
Vânătorii locali de balene au găsit trei balene, care au nimerit într-o capcană de gheață. Se pare că braconierilor soarta le-a oferit balenele deja prinse, însă în capcană au nimerit tocmai trei balene, adică o familie întreagă. Să prindă o familie întreagă de balene braconierilor li s-a părut peste măsură de dur și inuman. Astfel ei au luat decizia să salveze animalele care au nimerit într-o capcană mortală. Pentru salvarea balenelor au fost trimise elicoptere, șlepuri, spărgătoare de gheață, sănii cu câini și tehnică specială. Însă temperatura de cincizeci de grade de frig împiedica în fel și chip salvarea viețuitoarelor căzute în primejdie.


Călătoria 2: Insula misterioasă /Journey 2: The Mysterious Island/- (2012)
Gen: thriller, fantastică, fantezie, familie, aventură
Premieră în CSI: 9 februarie 2012
Eroul principal al filmului primește o radiogramă ciudată despre o insulă misterioasă. Conducându-se după hartă, el înțelege sigur că nu poate exista nici o insulă în zona indicată în radiogramă, însă pornește în căutarea misteriosului loc, unde pe el și pe însoțitorii săi îi așteaptă aventuri nemaipomenite și periculoase. Căci insula este populată de ființe necunoscute omenirii și în scurt timp trebuie să fie acoperită de ape pentru totdeauna.


Casa conspirativă/Safe House/ SUA, Africa de Sud (2012)
Gen: acțiune, thriller
Premieră în CSI: 9 februarie 2012
Unul dintre cei mai buni agenți CIA a părăsit agenția și visează să plece la Paris cu logodnica sa, sperând că la serviciu au uitat de el. Însă el află niște informații secrete și de aceea CIA are nevoie de el. Agentul începe să-și creeze propriul joc, folosind informația deținută, în timp ce logodnica sa nici nu-și imaginează despre viața secretă din trecutul logodnicului ei.Să fie război /This Means War/- (2012)
Gen: comedie, acțiune, melodramă
Premieră în CSI: 14 februarie 2012
Sloganul filmului: doi spioni, o singură problemă.
Doi cei mai buni prieteni – spioni de clasa întâi – se îndrăgostesc de aceeași domnișoară. Prietenii au hotărât să se prefacă în fața domnișoarei că nu se cunosc, pentru ca ea să aleagă singură pe unul dintre ei. Dar mai târziu spionii încep să trișeze, creând probleme unul celuilalt și punând adversarul în situații jenante. Mai devreme sau mai târziu, prietenii trebuie să deschidă cărțile.Artistul \ The Artist (2011) Franța, regia Michel Hazanavicius
(dramă, romantic, comedie)
În rolurile principale: Jean Dujardin, Berenice Bejo
Anul 1927, Hollywood. Epoca filmului mut. Actorul George Valentin este vedetă. Iar tânăra și frumoasa actriță Peppy Miller a avut norocul să cunoască vedeta. Între eroi se creează o legătură, iar George încearcă să o ajute pe Peppy să ajungă pe marele ecrane. Și iată ca în cinematografia mondială apare sunetul, și George Valentin își pierde popularitatea, iar Penny Miller este ridicată în slăvile Olimpului actoricesc.


Cenușăreasa / Золушка
Rusia (2012)
Gen: comedie
Iubita poveste despre Cenușăreasă. Însa de data aceasta acțiunea are loc la Moscova, în locul mamei vitrege – munca de cameristă într-o familie înstărită, în locul prințului – un cântăreț vestit. Într-un cuvânt, totul e ca în povestea veche: zâna cea bună – redactorul unei reviste, regele – un milionar, balul – un banchet unde se aduna toată lumea bună a Moscovei, deasemenea bătăile orologiului, pantofiorul și alte accesorii ale nemuritoarei opere clasice, și desigur sfârșitul fericit.


Demonul răzbunării /Ghost Rider: Spirit of Vengeance/ SUA (2012)
Gen: comedie, acțiune, fantezie, thriller
Premiera CSI: 23 februarie 2012
Continuarea filmului despre motociclistul blestemat. Johnny Blaze încearcă fără succes să lupte cu povara sa, însă devine tot mai puternic și mai rău. Dar totuși, el este un erou, chiar dacă e crud. Acțiunea are loc în Europa de Est, unde o sectă încearcă să ia sub tutela sa blestemul lui Johnny.


O noapte pentru o viață / Gone /
SUA (2012)
Gen: thriller
Premieră CSI: 23 februarie 2012
Sora lui Jill Perrish este răpită de un maniac. Fata îi asigură pe polițiști că sora sa a fost răpită de aceeași persoană, care a răpit-o și pe ea acum câțiva ani. Însă polițiștii nu o cred pe Jill, deoarece răpirea ei – după spusele polițiștilor – nu ar fi avut loc. Apărătorii justiției consideră că fata a inventat totul și că nici sora ei nu e răpită de nimeni, și înaintează ipoteza că fata a dat de gustul plimbatului și se va întoarce acasă în curând. De aceea Jill este nevoită să pornească singură în căutarea criminalului, fiindcă doar ea, fiind unica supraviețuitoare, cunoaște secretele și fricile ucigașului.


J. Edgar /J. Edgar/ SUA (2012)
Gen: dramă, biografie
Premieră CSI: 23 februarie 2012
Filmul povestește despre mândria Statelor Unite, figura măreață a lui J. Edgar Hoover, care a pornit pe scara carierei de jos și a ajuns primul director al Biroului Federal de Investigații. Persoana care a trecut prin Marea Depresiune, al 2-lea Război Mondial, Războaiele din Coreea și Vietnam. În timpul activității sale s-au schimbat 8 președinți SUA, iar el întotdeauna avea influență asupra societății, și se bucura de o autoritate înalta în fața fiecărui președinte. Filmul nu este doar despre activitățile și munca lui Hoover, excepționalul și remarcabilul regizor Clint Eastwood acordă multă atenție și vieții personale a lui J.Edgar Hoower.
Alexandr DodulКомментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten