TOTUL
Bărbatul visurilor mele!
8.02.2012, 15:06
Sînt sigură că în fiecare revistă pentru femei sau roman de damă sînt descrise istorii incredibil de frumoase despre o femeie firavă şi plăpîndă şi un bărbat frumos şi sensibil.

Citind asemenea literatură, fără să vrea femeie începe să viseze la un astfel de superman, care îi va dărui flori în fiece zi, îi va aduce cafeaua în pat şi-i va ierta toate neajunsurile, numite particularităţi al caracterului.

Dar în timpurile de acum întîlnim tot mai des situaţia: o femeie puternică şi dominatoare, care practic este capul familiei şi care se opune unui bărbat nefericit şi asuprit, care preferă să bea doar să nu hotărască problemele familiei şi să evite încă o dată cearta cu jumătatea sa.

Dar, conform unui sondaj printre bărbaţi, majoritatea îşi doresc ca partenera să nu fie neapărat frumoasă, ci înţeleaptă, înţelegătoare şi să poată înţelege fără cuvinte, să ştie despre neajunsurile lor, dar să se poarte de parcă nu le-ar observa.
Anume pentru o aşa femeie bărbaţii sînt gata să mute munţii din loc, sînt gata să joace rolul de protector şi cap de familie.

Fiţi atente, cei mai de succes şi faimoşi bărbaţi din lume au alături nişte soţii foarte înţelepte.

Cum credeţi, merită să recurgem la unele şiretlicuri în relaţia cu partenerii noştri?

În primul rînd:

Fiecare bărbat trăieşte cu sentimentul de descoperitor, el vrea să fie primul în toate.
Încearcă să te convingă că nu-i pasă cîţi bărbaţi au fost în viaţa ta, deoarece el îşi doreşte să fie primul.
Şi chiar dacă ai avut pe cineva, el îşi va dori să facă ceva deosebit, ce n-ai mai avut pînă acum şi dacă îi va reuşi va fi mîndru şi extrem de fericit.
Aici facem o nouă concluzie: bărbaţilor nu le place cînd li se spune despre relaţiile cu foştii parteneri, chiar dacă au fost nereuşite.
Şi chiar atunci cînd este faoarte insistent în aţi afla trecutul, răspunde fără a da detalii.

Nici o dată şi nici sub un pretext nu compara partenerul actual cu altcineva din trecut. Lasă-l să trăiască cu iluzia că este unic şi irepetabil. Spune-i permanent că el a schimbat radical imaginea ta despre viaţă, fără dînsul viaţa ta ar fi fost un coşmar….
Dacă, brusc, apar întrebări în ceea ce priveşte experienţa pe care ai acumulat-o, răspunde evaziv, fără a intra în detalii, de exemplu că ştii toate astea din romanele de dragoste...

În al doilea rînd:

Bărbatului îi place cînd cuvîntul său este hotărîtor, cînd este principalul şi nu cel supus.
Ghiar dacă bărbatul pe care îl iubeşti este un papă-lapte nu trebuie să-i reproşezii mereu acest lucru. Cu siguranţă că în adîncul sufletului se crede un animal feroce, care alege singur drumul şi-i îndrumă şi pe alţii. Nu-l dezamăgi! Crează mai des situaţii, în care tu eşti slabă şi neajutorată şi ai nevoie de ajutorul lui. Încă o variantă: cere-i sfatul în orice situaţie.

Nu lua pe umerii tăi toate responsabilităţile, permite-i şi lui să participe în procesul de soluţionare a problemelor. Vrînd-nevrînd va învăţa să ia decizii corecte, soluţii independente, deoacece pentru unii nu există nimic mai rău decît să dezamăgească aşteptările altora.

În al treilea rînd:
Niciodată nu-ţi înjosi bărbatul.
Aceasta, cu siguranţă, nu-i va adăuga încredere în sine, dar nici tu nu-i vei cîştiga simpatialui într-un asemenea mod. La ce bun critica şi zeflemeaua în permenent? Îi vei demonstra doar cruzimea ta. Asemenea situaţii îl vor aduce în situaţii de depresie şi se va izola.
Demonstreză interes faţă de preocupările sale, ascultă-l şi nu-ţi lua ochii cînd îţi povesteşte despre fotbalul său plictisitor. De exemplu, o cunoscută de-a mea, pentru a găsi o temă de discuţie cu bărbatul pe care a ,,pus ochiul”, a aflat că este pasionat de ,,Formula-1” şi a cumpărat în cel mai apropiat ghişeu revistele şi ziarele le această temă. Iar deja peste cîteve zile putea discuta cu uşurinţă despre Ferrari, McLaren, Schumacher, Coulthard...iar treaba merge acum spre nuntă.
Bărbaţilor nu le place să pară idioţi în faţa femeilor. Dacă succesele iubilului au loc de mai bine, iar ale tale sînt la înălţime, nu-l trauma cu aceasta.
Laudă-l mereu şi strădueşte-te să pară cît mai firesc. Se va mobiliza şi va atinge succese mari, mai ales că are alături o asemenea femeie.

În al patrulea rînd:

Mila pentru bărbat nu fortifică relaţiile.
Dacă nu-ţi doreşte lîngă tine o femeie acră, care se plînge mereu, atunci nu-l jeli.
Dar dacă, totuşi mila te doboară şi-i spui mereu suspinînd: ,,Sărmănelul meu, necăjitul meu!”, atunci îşi va descoperi diferite boli imaginare şi le va descrie în cele mai mici detalii.

În al cincilea rînd:

Bărbaţilor le place libertatea, crează-i măcar o iluzie a ei.
Unora le este frică de isteriile femeilor, de mofturile, de manipularea sexuală şi alte ,,chestii” femeieşti.
,,Sexului tare” nu-i plac doamnele plictisitoare şi „lipitorile” care-i legă de mîini şi de picioare şi nu-i dau libertatea de alegere şi comportament.
El va căuta o femeie puternică, care-i va acorda libertatea dorită.
Asta e...În ultimul timp psihologii afirmă într-un glas, ca deosebirea dintre sexul slab şi cel puternic este aproape nulă. Iar dacă te deranjează lipsa de hotărîre, indecizia pertenerului tău, încearcă poate îţi va reuşi să faci, după cum se cîntă în unele piese ,,fă din ceea ce este BĂRBATUL VISURILOR TALE”...
Cristina Boico
Комментарии
2012-02-13T09:34:00+00:00
173
-139
Кристина!ЭТО ВАША МЕЧТА ИЛИ ЭТО ТО ЧТО ЖЕНЩИНЫ ХОТЯТ?
2012-02-13T09:37:00+00:00
146
-159
Это скорей всего мечта нашей прелестной Кристины Бойко.Может я подхожу .Но вообще такого не найдете,они все женаты.И такие мегеры живут

Recomandăm
Arta complimentelor pentru bărbaţi
Oare şi bărbaţii au nevoie de complimente? Desigur! Complimentele sunt Citește
Bărbatul visurilor mele!
Sînt sigură că în fiecare revistă pentru femei sau roman de damă Citește
 Cum să învățăm să-i iertăm pe cei care care ne-au făcut să suferim?
Fiecăruia dintre noi îi sunt cunoscute sentimentele de suferință și Citește
Limbajul dragostei
Niciodată viitorul nostru imaginar nu corespunde cu momentele din prezent, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten