TOTUL
Mirosul natural al corpului – excită
22.02.2012, 15:36
De cele mai dese ori apreciem o persoană după îmbrăcăminte,maniere sau după modul cum duce o conversație. Mirosul natural al fiecăruia este și acesta o carte de vizită. Mai mult decât atât,mirosul corporal excită și provoacă sexual.

Înainte când încă nu existau parfumuri, persoanele își adulmecau mirosurile naturale. Azi însă mirosul corporal este bătătorit de numeroși detergenți, arome de parfum,etc.

Atât bărbatul cît și femeia au un miros natural special al corpului,mai ales în momentul cînd se emană feromonii și cuplul se pregătește de a face un sex exploziv.

Sofia Capablanca,în cartea sa “101 trucuri sexuale” recomandă să nu fim extrem de maniaci în igienă, fiindcă astfel se pierde mirosul natural al corpulu care este un afrodiziac pentru unele persoane,afirmă scriitoarea.

Mirosul poate caracteriza persoana ca una nevrotică,extrovertită sau dominantă. Nevroticii transpiră mai mult în situații de stres,în momentele amoroase și pasionale. În plus, trăsăturile de personalitate se află în strânsă legăturăa cu secreția hormonilor, astfel explicându-se mirosul diferit al fiecăruia dintre noi.

Persoanele dominante au, cel mai probabil, un nivel mare de testosteron, care influenteaza felul în care miros, respectiv aceștia sunt cei mai “pofticioși sexual”.

Pentru a evita situațiile jenante și ca să fim mereu gata pentru o sesiune de amor,recomand să utilizați în alimentație cît mai multe citrice,în special lămâia și grapefruitul. Acestea ajută la eliminarea toxinelor din organism, și respectiv crearea unui miros plăcut al corpului.

Deasemenea dacă doriți să scăpați de mirosul corporal urăt, mâncați pește cu carne albă. Organismul nu va dizolva proteinele din carne și nu va emana un miros urât.

Și apropo, cei care iubesc cărnița sunt mai predispuși pentru a avea un miros corporal neplăcut. Așa că presupun vegetarienii economisesc nu numai la carne, dar și la deodorante.
S.F.

.

Комментарии

Recomandăm
10 moduri de a elimina mirosul neplăcut corp
Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii şi sosirea căldurei, Citește
Cum să ne trezim frumoase?
Mergînd la culcare nu o dată ne-am surprins că ne gîndim la faptul Citește
8 trucuri cosmetice care încetinesc procesul de îmbătrînire!
Cu tot respectul față de crema antirid, putem afirma cu încredere că un Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten