TOTUL
Tatuajul de pe corpul femeilor
29.02.2012, 15:12
Un bărbat se gîndește la sex în mediu de 13 ori pe zi. În momentele celea de “slăbiciune” este afectat de vreo domnișoară ce trece strada într-o fustiță scurtă,sau de chelnerița cu un sân generos care s-a aplecat cu decolteul asupra sa,ca să ia bacșișul de pe masă, etc. dar dacă văd o femeie frumoasă cu tatuaje pe corp,ce reacție au aceștia?

În zilele noastre tatuajele au devenit un capriciu al omului pentru a-și marca personalitatea. Dacă este o persoană dominantă,are un dragon pe spate sau pe umăr,dacă este o personalitate mai sensibilă,are o panda sau pisicuță pe glezne. Desenele corporale sunt multe și variate.

Ei bine unii bărbați sunt incitați de ideea să facă sex cu o femeie cu tatuaje,mai ales în zonele mai puțin vizibile. Pentru femei tatuajul înseamnă lucruri delicate și fine,este un accesoriu, o exprimare a personalităţii sau un secret personal combinat cu o surpriză plăcută pentru partenerul său.

Pentru bărbat însă un tatuaj este o exprimare a forței,o amintire păstrată vizual pe corp, trecerea barierelor puse de societate. Unori tatuajele reprezintă și statutul persoanei care îl posedă.

Un tatuaj este expresia stilului tău de viață, dar și de modă. Unii bărbați se excită când văd un tatoo sexy pe corpul femeii, fiindcă este în esență un manifest contra a tot ce există stabil și echilibrat în societate, este o pasiune îndrăgită nu de fiecare.

Tatuajul este o declarație pentru toți cei din jur care îl văd. Bărbații cărora le place tatuajul pe corpul femeii,se incită nu atât de imaginea pe care o văd, cît de spiritul și voința magnifică al acelei femei de a face tatuajul. Dar tatuajul are și o forță tactilă foarte incitantă în procesul amoros. O atingere pură sau un sărut delicat peste tatuaj, exprimă o pasiune enormă.

Trăim o singură viață, să ne pictăm corpul sau nu este decizia fiecăruia. Nu toți sunt adepții tatuajelor,și pentru unii bărbați tatuajul poate crea o repulsie față de persoana care îl poartă,un lucru este cert, faceți cu corpul Dvs. tot ce doriți fiindcă vă aparține.
S.F.Комментарии

Recomandăm
10 moduri de a elimina mirosul neplăcut corp
Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii şi sosirea căldurei, Citește
Cum să ne trezim frumoase?
Mergînd la culcare nu o dată ne-am surprins că ne gîndim la faptul Citește
8 trucuri cosmetice care încetinesc procesul de îmbătrînire!
Cu tot respectul față de crema antirid, putem afirma cu încredere că un Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten