TOTUL
Premierile cinematografice în martie 2012
3.03.2012, 8:26
Delicateţea
La délicatesse (2011)
Franţa, regia: David Foenkinos
(Dramă, Comedie)
Audrey Tautou, Francois Damiens, Melanie Bernier

O captivantă comedie-dramă în nuanțe franceze, narează sentimentele de dragoste complicate a fetei pe nume Nathalie. Ea avea o relaţie ideală cu soţul ei iubit Francois. Dar totul se schimbă când Francois nimerește într-un accident. Este lovit de o maşină şi cade în comă pe o perioadă îndelungată, după care viaţa lui Nathalie se schimbă radical. Ea se retage în sine şi se dedică total lucrului. Dar în curând totul se schimbă iarăşi, când ea pe neaşteptate îşi sărută colegul de muncă, ceea ce-l ameţeşte pe băiat, şi-i transformă mintea, care nu poate fi ocupată cu nimic altceva, decât cu gânduri despre minunata Nathalie. Este vorba de situaţia când doar un singur sărut schimbă totul.

Doamna de Fier
The Iron Lady (2011)
Franţa, Marea Britanie, regia: Phyllida Lloyd
(Dramă, Biografie)
Meryl Streep, Harry Lloyd, Jim Broadbent
Cine a zis că o femeie nu are ce face in politică?! Spune asta în faţa doamnei de fier cu caracter de oţel – Margaret Thatcher! Această doamnă nu e doar un politician – este prima femeie care a deţinut funcţia de prim-ministru într-o ţară Europeană. Un caracter hotărât, fapte îndrăzneţe, hotărâri drastice, şi toate acestea în perioada când Marea Britanie practic este înecată de şomaj și activităţi de protest. Este un film despre femeia, pe care ar invidia-o orice bărbat denumit în această funcţie, pentru hotărârea sa.


Lorax. Protectorul Pădurii
Dr. Seuss' The Lorax (2012)
SUA, regia: Chris Renaud, Kyle Balda
(Animaţie, Fantezie, Familie)

În viitorul apropiat oamenii au posibilitatea să primească totul ce îşi imaginează, apăsând doar un buton. Însă există un dezavantaj: toate aceste lucruri sunt din plastic. Nu există nici umbră de copaci, iarbă verde sau flori. Şi iată că iubita unui tânăr și ambiţios băiat a dorit să vadă ultimul copac viu. Însă, după cum se știe, nimic nu-i poate sta în cale unui îndrăgostit. Şi el porneşte în căutarea ultimului copac viu, iar în ajutor îi vine un personaj destul de amuzant, însă peste măsură de băgăcios, Lorax.


Prieteni cu copii
Friends with Kids (2011)
SUA, regia: Jennifer Westfeldt
(Comedie)
Megan Fox, Jon Hamm, Kristen Wiig

Simpaticul băiat Adam şi draguţa domnişoară Jennifer sunt atraşi unul de celălalt, ambii doresc copii și ambii sunt împotriva căsătoriei şi creării unei familii. Şi atunci le vine în cap o idee năstruşnică: să facă sex cu scopul creării unui copil comun, însă fără obligaţii unul faţă de celălalt! Sex, nouă luni de aşteptare, naşterea, şi Adam deja flirtează cu o brunetă şic, iar Jennifer cu un german vulgar. Dar cel mai important este că toţi sunt fericiţi!


Get the Gringo (2012)
SUA, regia: Adrian Grunberg
(Acţiune, Dramă)
Mel Gibson, Peter Stormare, Bob Gunton

Infractorul de clasă medie, care nu trebuie să se mai afle în America, hotărăşte să fugă în Mexico, unde îşi continuă activitatea murdară. Ca rezultat ajunge să fie deţinutul unei închisori violente şi periculoase mexicane. Nefiind cunoscut cu tradiţiile, obiceiurile şi mentalitatea cetăţenilor inculpaţi ai acestei ţări, ajunge să fie la limita supravieţuirii. Însă ajutorul şi salvatorul său din acest infern devine un băieţel de nouă ani care se simte în acest anturaj ca peştele în apă. Şi care, apropo, este fericit să-l ajute pe colegul său american căzut în primejdie, ce i se părea foarte amuzant.


Playing the Field (2012)
SUA, regia: Gabriele Muccino
(Dramă, Comedie, Sport)
Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman

Vedeta fotbalului, un bărbat frumos cu figură atletică, îşi termină brusc cariera sa glorioasă şi devine antrenor de fotbal al echipei pentru copii într-un orăşel provincial. Copiii văd în antrenorul lor un idol şi un mentor nemaipomenit, dar iată mamele lor........pentru tinerele mame această vedetă a fotbalului este muza tuturor fanteziilor lor erotice. Femeile o iau razna încercând să cucerească acest ”Ismail inatacabil”!


Femeia în negru
The Woman in Black (2012)
Suedia, regia: James Watkins
(Groază, Thriller, Dramă)
Daniel Radcliffe, Ciaran Hinds

Acţiunea are loc la sfârşitul secolului al 19-lea într-un orăşel provincial englez, unde se îndreaptă vaduvul Arthur Kipps lăsându-și băieţelul de trei ani în grija dădacei. Ajungând în orăşelul cu vecini neprietenoşi, el se stabileşte într-o casă veche pe care trebuie s-o vândă. Casa mare şi veche păstrează multe taine sinistre care înfricoşează locuitorii orăşelului. Vizitând cimitirul vechi, Arthur a văzut o femeie ciudată într-o haină neagră care, de fapt, va fi vinovată de următoarele evenimente mistice care l-au îngrozit pe Arthur.


Oglindă Oglinjoară
Mirror Mirror (2012)
SUA, regia: Tarsem Singh
(Fantezie, Dramă, Comedie, Aventură)
Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer

Înca un remake al poveştii îndrăgite de toţi. Subiectul poveştii cu Alba ca Zăpada îl cunoaşte toată lumea, însa este interesant cum l-a văzut regizorul modern Tarsem Singh, care a creat un film minunat gen fantezie cu multe situaţii comice. Aici Alba ca Zăpada s-a pomenit în casa piticilor care în acest film nu sunt mineri ci hoţi. Prinţesa aflată în pericol e nevoită să înveţe să lupte şi să devină războinică, pentru a o detrona pe regina care a pus stăpânire pe regat în mod necinstit.
Un film frumos pentru vizionarea împreună cu familia.


Jocurile foamei
The Hunger Games (2012)
SUA, regie: Gary Ross
(Fantastic, Acțiune, Thriller, Dramă)

În viitorul apropiat – în calitate de pedeapsă pentru revoltă – toate cele 12 regiuni ale Panamei vor fi nevoiți să aleagă prin tragere la sorți câte un tânăr și o tânără în vârstă de la 12 la 18 ani, pentru ca acești 24 de aleși să participe la joaca numită ”jocurile foamei”. După acest shaw în viață va rămâne doar unul. Interesul publicului se concentrează în jurul a doi participanți – perechea îndrăgostiților, Katniss și Pete. Cum să procedeze îndrăgostiții care au devenit dușmani într-o clipă? Căci aceasta este o joacă, în care supraviețuiește doar unul.


Bel Ami (2012)
Franţa, Marea Britanie, Italia, regia: Declan Donnellan
(Dramă)
Robert Pattinson, Christina Ricci, Uma Thurman

Secolul 19. Georges vine în Paris fără nici un ban în buzunar, dar este înarmat cu seducţie, răbdare, bunele maniere și gheare de animal de pradă. În oraşul pasiunii, printre oameni bogaţi el obţine uşor simpatia celor din jur, în special atenţia femeilor. În scurt timp el devine cel mai dorit bărbat în societatea de elită a Prisului.Комментарии
2012-03-05T21:00:00+00:00
100
-104
Интересно посмотреть
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten