TOTUL
Mituri despre silicoane
16.03.2012, 12:43
Industria estetică a devenit un obicei „contagios” pentru majoritatea femeilor. Actual de cele mai dese ori nici nu putem face deosebirea între un sân natural și altul cu implanturi cu silicon.
Se cunosc sute de mituri cum ar fi - nu poți zbura în cosmos sau cu avionul dacă ai silicoane,etc., să vedem dacă sunt adevărate.

În primul rînd tind să menționez că operațiile pentru mărirea sânilor implică riscuri,dar femeile care le aleg duc o viață absolut normală,care nu se deosebește semnificativ cu perioada de înaintea operației.

Dr. Radu Voicu, medic primar chirurgie plastică din București afirmă că sunt câteva dintre falsele informații care circulă despre protezele folosite pentru mărirea sânilor,și anume:

Poți să faci alergie de la implanturile mamare

La acest capitol am aflat un lucru foarte curios – siliconul este fabricat dintr-un material inert, care nu produce alergii. Deci atenție doamnelor - alergie la silicon nu există,cu excepția situațiilor când persoana în cauză este alergică în mod special la silicon.

Nu poți zbura în cosmos sau cu avionul

Vai de mine,cel mai popular mit, dar țin să vă spun că este fals ! Învelișul
implantului este din silicon solid, iar interiorul - din gel siliconic coeziv. Aceste produse nu au capacitatea de a-și modifica volumul și suprafata prin scăderea presiunii atmosferice,așa cum se întîmplă în timpul zborului. Astfel puteți urca cu inima împăcată la bordul oricărei nave zburătoare.

Implanturile cu silicon provoacă cancer la sân

Este adevărat că motivele exacte de apariție al cancerului mamar încă sunt necunoscute,dar au fost efectuate cercetări asupra două grupuri de femei. Și s-a demonstrat că femeile cu implanturi cu silicoane și femeile fără, au riscuri egale de a avea cancer la sân. Deci siliconul nu provoacă în mod primar cancerul. Acesta poate apărea din alte motive – genetice, dacă nu ai avut un copil măcar până la 30 ani, iradiațiile,antecedente de chisturi și mastopatie,pubertatea precoce și menopauza tardivă,etc.
Un lucru este cert, de îndată ce te decizi să îți pui implanturi,ești obligată să faci mamografie și alte analize care ajută la depistarea cancerului.

Implanturile mamare te țin la suprafața apei asemenea plutei

Greșit ! Implanturile au un volum mediu care conțin 1 % din greutatea femeii. Nu sunt flotabile (plutitoare) și mai ales cum ar putea ține acestea la suprafață o greutate mai mare de 100 ori decât greutatea lor?


Orice bărbat recunoaște dintr-o privire dacă sânul este natural sau nu

Fals ! Este cunoscut că implanturile se aleg conform formei corpului femeii ca să arate proporțional,și desigur firesc. Doar în cazurile cînd doamna solicită niște implanturi exagerat de mari atunci se recunoaște ușor. Luați în considerație că majoritatea femeilor la prima operație cel puțin, preferă implanturi doar cu o mărime mai mare ca sânul natural,astfel imaginea inițială a bustului nu este distorsionată,și este greu de recunoscut dacă este natural ori ba.


Silicoanele și alaptarea

Este fals să credem dacă ne punem implanturi nu o să putem alapta. "Implanturile de silicoane nu se recomandă în perioadele premergătoare sarcinii sau alaptării, însă nu există dovezi că aceste proteze afectează fertilitatea, sarcina sau alaptarea", afirmă chirurgul plastician Ardeshir Vahidi.

Exista încă un mit - mitul sânilor naturali,că sânii naturali…să zicem.. sunt mai atrăgători…credcă de aia își rup bărbații gâturile după un sân mare “nenatural”,iar femeile se uită cu invidie. Nu zic,totul depinde de gust sigur , doar că toți solicită “producție naturală și ecologică” ,cererile pentru implanturile mamare însă tot cresc și cresc..“În cabinetele de chirurgie estetică, peste 50% din cererile de remodelare corporală au legătură cu sânii fiindcă pentru o femeie, sânul este simbolul feminităţii, al fertilităţii şi, implicit, al frumuseţii“, spun medicii specialişti.

Acestea sunt câteva mituri despre implanturile din silicon. Ele implică riscuri , nu este nici o garanție că ridică încrederea în sine,ci veți începe a căuta mai multe defecte, și de cele mai dese ori după prima operație multe femei solicită încă o mărire de bust. Apropo stimate doamne riscați să culegeți privirile bărbaților nu direct în ochi,dar puțin mai jos...dacă însă acesta a fost scopul vostru,sunteți gata să fiți apreciată nu tocmai după nivelul de inteligență ? fiindcă spune statistica bărbații au automat o părere mai proastă despre inteligenţa femeii de îndată ce și-a modificat ceva la corp..

S.F.Комментарии

Recomandăm
Pilates - antrenamente sigure pentru corp și spirit
Astăzi, pilates este o tendinţă populară şi chiar modernă în fitness. Citește
Reţete neobişnuite ale tinereţii
În toate colţurile planetei noastre se întâlnesc persoane, Citește
Vaccinul înpotriva cancerului - mit sau realitate?
Cancerul - este o mare problemă timp de multe decenii. Potrivit OMS, în Citește
10 moduri de a elimina mirosul neplăcut corp
Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii şi sosirea căldurei, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten