TOTUL
Cele mai luxoase modele de ceasuri pentru bărbaţi pentru 2012
29.03.2012, 11:23
În oraşul Basel din Elveţia a avut loc expoziţia internaţională de ceasuri şi bijuterii BASEL WORLD.

Experţii în ceasuri: Jeison Hiton, Thimothy Barber, Robert-Jean Broari şi Frank Jilin şi-au împărtăşit părerile sale şi opţiunile în ceea ce priveşte noutăţile exclusiviste ale anului 2012 care au fost expuse la expoziţia BASEL WORLD.

Noul model al brandului Tudor de la compania ,,Rolex”


Hans Wilsdorf este întemeietorul brandului Rolex şi cel care a elaborat brandul Tudor ca fiind o serie de ceasuri mai accesibile ce îşi păstrează calităţile înalte ale exemplarelor regale. Pe parcursul a zeci de ani, brandul Tudor s-a dezvoltat în ,,umbra” companiei-fondator şi a produs şi lansat ceasuri solide şi de colecţie.
Dar, în ultimii trei ani, brandul Tudor se bucură de multă atenţie la expoziţia internaţională BASEL WORLD, mai ales datorită ceasurilor din seria ,,Heritage”. Acest an nu a fost o excepţie. La expoziţie au putut fi văzute ceasurile Heritage Black Bay Diver de la Tudor.
Ceasurile Black Bay Diver arată de parcă ar fi fost produse de maşina timpului. Cu un stil retro original, veţi putea compara designul ceasului Black Bay Diver cu primul model de ceasuri Submariner din 1954, care avea cadranul aurit şi sticla în formă de cupola şi cu o coroană mare. Cupola şi coroana de pe partea inferioară îi oferă modelului un aspect deosebit. Pe aceiaşi parte este gravat un trandafir-simbolul al dinastiei Tudorilor.
Modelul Black Bay Diver, de regulă, sînt scoase în vînzare cu stofă neagră, curea şi o brăţară din oţel, sau cu stofă neagră, curea şi piele unical prelucrată. Aceasta la rîndul său subliniază originalitatea ceasurilor elegante. Heritage Black Bay Diver sînt rezistente la apă pînă la o adîncime de 200 m.

Modelul Big Special de la ,,Zenith”


Frumoasele şi masculinele ceasuri aviatice Big Date Special de la Zenith sînt similare cu cele lansate în 1960.
Designul sportiv al acelor indicatoare îi conferă acestui model un stil bărbătesc şi modern. Indicatoarele moderne sînt amplasate simetric pe cadranul negru-mat al ceasului Big Date Special de la Zenith.
Veţi putea urmări mecanismul ceasului prin căpăcelul inferior al ceasului care este executat din sticlă de safir. Modelul Big Date Special se vinde împreună cu o cureluşă din piele şi o brăţară din oţel. Designul sobru al ceasurilor Zenith Big Date Special este destinat bărbaţilor adevăraţi.


Modelul Speedmaster ,,First Omega in Space”


Anul acesta, în timpul expoziţiei internaţionale de ceasuri, Omega a propus modelul Speedmaster, asemănător cu modelul pe care astronautul Walter Shirra la cumpărat de la un magazin din Huston în 1962 şi pe care îl purta în cosmos.
E de reţinut fatul că Omega Speedmaster CK2998 a fost primul ceas al companiei ,,Omega” care a fost purtat în cosmos. În 1965 NASA a încuviinţat folosirea ceasurilor Omega Speedmaster în timpul zborurilor cosmice. În aşa fel, compania ,,Omega” a decis crearea modelului Speedmaster ,,First Omega in Space” în cinstea lui Walter Shirra şi a renumitului său ceas.


Modelul Heritage de la ,,Heritage Watch Manufactory”


Brandul Heritage Watch Manufactory a creat un adevărat GPS pe care îl puteţi purta la încheietura mîinii. Acest ceas de mînă, mecanic, care conţine 470 de detalii este cu siguranţă cel mai complicat model de ceas după mecanismul său, care a fost prezentat la expoziţia ceasurilor Basel World 2012. Firmamentum de la ,,Heritage Watch Manufactory” este un model multi-funcţional de ceasuri de mîină.

Acest model este pe larg răspîndit printre astronauţi în calitate de instrument de măsurare în timpul efectuării cercetărilor astronomice. Pe lîngă acestea, acest instrument de navigare complicat indică ora locală, ora solară şi stelară, precum şi mişcarea Soarelui, a Pămîntului şi a altor planete din Sistemul Solar.
Autor: Tatiana VLAS


Комментарии
2012-03-28T12:12:00+00:00
135
-119
Спасибо, интересная статья. На выставке Basel World 2012 не довелось побывать, но уже определился с выбором модели. Мой выбор модель Big Date Special от Zenith. Идеальный выриант для деловых людей!
2012-03-31T23:59:00+00:00
112
-139
Big Date Special от Zenith четкие, хочу такие!!!

Recomandăm
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai Citește
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten