TOTUL
Tendinţele machiajului de primăvara-vara 2012
3.05.2012, 7:34
Noile tendinţe fie în moda fie în coafuri frezuri sau machiaj, ne-au influenţat în deplin pe fiecare dintre noi.

Fetelor am încercat sa ma informaz care sunt condiţiile de machiaj în acest sezon şi deci vin cu noi sfaturi propuneri şi la sigur tendinte moderne, pentru voi , ca sa arătaîi elecrtizant şi super trendy.

Va zic pentru început ca machiajul de primavară-vara 2012 sa dovedit a fi unul mai muld decit romantic.
Si cel mai specif lucru pe care îl voi spune ca puteti să îndrăzniţi să cereţi sfaturi de la mame bunici în ceea ce priveşte machiajul, căci in acest sezon se poarta stiluri de machiaj din trecut, ei bne si nu uitati si de notele moderne ce impina colori vii pline de viaţă, si cel mai specific accent fie acea nuanta metalic.

Din ceea ce au prezentat make-up artiştii ca fiind tendinţele în machiajul pentru primavara-vara 2012, trebuie să alegem numai ceea ce se potriveşte trăsăturilor şi stilului nostru personal.

O trusă de machiaj a oricarei trendystre ar trebui sa contină:


1. Ruj

In acest sezon purtăm, rujuri mai mult gloss, cremoase care vor oferi buzelor tale o senzaţie de prospeţime, şi un volum.Incearcă să optezi mai mult pentru nuanţe naturale, poate chiar transparente.
Rujul rosu va rămîne în continuare în topul preferinţelor make-up artistilor, fie el mat, lucios, intens, spre grena sau spre portocaliu.

Ei bine o noua tendintă pentru acest sezon ar fi si rujurile de nuante roz sau coral, dar fiţi atente aceste culori ar trebui sa fie combinate mai mult cu un machiaj al ochilor discret, pentru ca accentul cel mai important să fie pus anume pe buzele tale senzuale.

2. Rimel

Deci in acest sezon purtam gene de papuşă.Ei bine cineva optează mai mult pentru gene false, dar va zic eu un secret , cel mai in top vor fi genele cu o cantitate maximă de rimel pe ele.ATENTION- fiţi atente sa nu exageraţi iar genele să fie mai mult asemătoare unor crengi.

3. Sprîncenele

Daca îti amintesti de anii 60 si de liz Taylor, atunci la sigur îti dai seama cum ar trebui sa aratae adevaratele springene de divă.
Deci va zic imediat daca vrei sa arati de miliioane iti accentuezi bine sprincenele acestea necesitind o forma mai mult dreapta si groasă.Insă nu uita şi de nota de femenitate altfel rişti sa arăti putin ridicol. Daco natura nu te-a înzestrat cu sprîncene groase şi dese, atunci in ajutor iti vine un creion de sprincene fard si pensula la fel destinată machiajului sprincenelor.

4. Fondul de ten
După cum am mentionat mai sus, sezonul acesta optam mai mult pentru naturalete.Asa ca in cazul unui fond de ten la fel ne straduimm sa il alegem cit mai natural.

Aici optam mai mult pentru cele transparente putin sidefate, si cit mai aproape de culoare fetei tale.Daca nu vrei sa arati inestetic, si de parca ai fi fost colorata , fondurile cu pegmenti transparenti este perfecta alefgere pentru a arata perfeca proaspata si hidratata.

5. Fardul de obraz

Pentru cineneva fardul de obraz ar semnifica ceva nu atit de important în procesul de machiaj.Ei bine fetelor va spun cu o siguranţă de 100% etse chiar foare necesar, daca ai nevoie de o corectie a formei feţei, o accentuare a sculelor, fardul devine Nr-1 în trusa ta.

Deci ceva recomandari:obrajii bronzati vor fi mereu in trend, însa ar trebui să ţii cont cît de bronzată esti tu, pentru a nu a arăta ca “comandos” cu doua linii închise pe fată In trend vor fi si nuantele rozalii, care vor da prospetime chipului.

6. Ochii si machiajul acestora

Cel mai de bază şi important accent al machiajului probabil ca ar fi ochii.
Privirea unei femei poate spune totul dar daca ea mai este insotita si de unele accente atuci seduce fără nici o problemă orice barbat.

Ochii de pisica ce poate fi mai sexy , pentru acest machiaj au optat inca din anii 50 si continua sa fie unul din cel mai trendy in secolul XXI.

Daca ai o mîna dibacă , mult fard şi indrazneala atunci esti persoana portivită pentru a alege machiajul smokey eyes care mai ramane în tendinţe şi pentru primavara 2012.
Cele mai aşa zise Hipy culori al acestui sezon ar fi cele vii si chiar poate mai extravagante, şi anume orange , verde albastru, şi la sigur cele metalice, ele îţi adoptă un stil specifi indraznet si de invidiat.Insa evita cantitatile exagerate de aplicare pe pleoape.


Cam atit am avut a va spune despre trusa de machiaj primavara 2012. La sigur găsiti cite ceva din aşa zisele unelte şi în trusa veche, însă nu ezitati să vă innoiţi şi să experimentaţi în această Primavara şi Vara.

Şi nu uitaţi ceea ce nu vedeţi voi, poate fi observat de cei din jur.

Liuba Cazacu


Комментарии

Recomandăm
Machiaj pentru iarna anului 2013.
De obicei frigul vine pe nepusă masă, iar înainte avem de înfruntat Citește
Secretul unui machiaj de zi perfect
Aplicarea machiajului de zi este o adevărată măiestrie pe care trebuie să o Citește
Buzele feminine: îngrijirea zilnică
Buzele feminine atrăgătoare și seducătoare dintotdeauna au fascinat bărbații. Citește
Machiaj modern primăvara-vara anului 2011 – renunţăm la reguli!
Iată că în sfârşit s-a terminat această iarnă rece, apăsătoare, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten