TOTUL
Salonul Rochelle propune Ofertă Nouă !
4.05.2012, 11:38 autor: Rochelle Salon de frumuseţe
Azi și dintotdeauna părul neted, sănătos și strălucitor a fost în vogă.
Părul sănătos este visul oricăruia, este mai ușor să îl îngrijești în condiții casnice, iar meșterii din saloane îl modelează cu plăcere. Părul creț, pufos și neascultător însă este mai complicat de aranjat și necesită mai multă grijă și atenție dublă.

Salonul Rochelle vă prezintă cu mîndrie ultima inovație СНI ENVIRO AMERICAN SMOOTHING TREATMENT.

Aceasta este o soluție revoluționară pentru îngrijirea părului, simplă în utilizare, dar sigură, care ajută la eliminarea a 95 % din păr pufos și creț, ceea ce face părul ondulat mult mai ascultător. СНI ENVIRO ajută garantat să aveți un păr mai sănătos,mai puternic și neted, oferindu-i o strălucire excepțională.

CHI ENVIRO are în componență amino-acizi, proteine, conținut de mătasă și perle. Cisteina, prezentă și ea în substanță, în combinație cu cisteina părului, regenerează proteina naturală din rădăcina părului. Această soluție contribuie la recuperarea completă a fibrelor de păr.

Efectul terapeutic de la recuperarea proteinelor durează pînă la 4 luni în cazul îngrijirii corespunzătoare cu soluția CHI ENVIRO, care restabiliește pe deplin pielea capului și face părul neted, puternic și sănătos.

ATENȚIE ! După procedura de tratare a părului în salonul Rochelle obțineți CADOU un șampon și un balsam CHI ENVIRO pentru îngrijirea părului în condiții casnice.

Sistema CHI ENVIRO pentru condiții casnice a fost elaborată special pentru a fi utilizată după procedura СНI ENVIRO AMERICAN SMOOTHING TREATMENT pentru păstrarea și menținerea sigură a efectului.

Fiecare produs din această serie este îmbogățit cu un complex din perle și mătase, ce are funcția de a întări efectul părului drept.
Aceasta este recomandarea Nr. 1 pentru toți clienții care au apelat la procedura CHI ENVIRO. Produsele date sunt potrivite pentru toți care doresc să-și facă părul mai elegant,mai mătăsos și ușor de gestionat în cazul unor cîrlionți complexși.

Fii mai senzuală împreună cu Salonul Rochelle!


Silvia Fisarevschi


Комментарии

Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten