TOTUL
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
8.05.2012, 9:23
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii se situează pe locul întâi în lista de cadouri recomandate pentru nuntă.
Majoritatea tinerilor căsătoriţi îşi doresc ceva mai mult, fie că este vorba de o casă mare, maşină, mobilă, sau încă îşi plătesc creditele pentru studenţi. În acelaşi timp banii îi pot ajuta să-şi planifice luna de miere, sau să facă fotografii suplimentare pentru albumul lor de nuntă.
Dacă totuşi doriţi să abordaţi şi o variantă mai personală, puteţi combina două momente: un cec cu o sumă semnificativă, accesorii de bucătărie, sau o scrisoare lungă cu descrierea amănunţită a urărilor dumneavoastră de nuntă.

2. Cadouri scumpe. De obicei obiectele mai scumpe drept cadou pentru nuntă sunt cadourile care tinerii căsătoriţi nici nu-şi imaginează că le pot primi. Dacă sunteţi suficient de bogat, ca să cumpăraţi singuri un asemenea cadou, sau puteţi să vă combinaţi cu alţi invitaţi pentru un cadou comun, puteţi să îndepliniţi visul mirilor.
Se recomandă să vă interesaţi subtil ce lucruri scumpe şi-ar dori să aibă.

3. O cameră într-un hotel de lux pentru prima noapte ca soţ şi soţie. Verificaţi împreună cu mama miresei sau domnişoara de onoare dacă s-a făcut rezervarea la hotel pentru ca miri să petreacă prima noapte ca soţ şi soţie. În caz contrar, oferiţi darul mai devreme, pentru ca tinerii însurăţei să-şi poată contura planurile de după nuntă luând în considerare şi cadoul dumneavoastră.

4. Cadou de nuntă de care-şi vor aminti timp îndelungat – fie că este vorba despre o sticlă de whisky sau vin bun, cu instrucţiuni de deschidere doar la a zecea aniversare, o vază splendidă, sau un obiect de artă pentru ca cei doi să-şi poată aminti cu plăcere de dumneavoastră şi de momentul cel mai important din viaţa lor. Astfel de cadouri pot fi, de asemenea, şi o ramă frumoasă, mobilă antică, plapumă sau faţă de masă lucrată manual.

 5. Faceţi ca luna lor de miere să fie extra-dulce. În cazul în care cunoaşteţi locul în care cei doi îşi vor petrece luna de miere, puteţi să le oferiţi cadou un certificat pentru a vizita restaurantul sau centrul de divertisment preferat.
La fel puteţi face cadou bilete de avion la prima clasă şi un aparat foto ca să-şi facă poze frumoase.Комментарии

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten