TOTUL
Moda de plajă: costume de baie 2012
18.05.2012, 13:55
Moda costumelor de baie în anul 2012 va fi nouă, veselă şi multicoloră.

Culori în trend – roz, portocaliu, galben sau turcoaz. Culorile trebuie să fie numaidecât ţipătoare. La prezentări designerii deseori demonstrau costume de baie în două culori: partea de jos – într-o culoare, partea de sus – cu desen.
Încă un element trendy de anul trecut îl reprezintă diversele desenele florale şi imprimeuri cu animale sălbatice.

Şi aceasta nu este totul: aceste costume de baie şi-au căpătat un concurent – costumele de baie cu mici perforaţii. Desigur că având un asemenea costum de baie, toate privirile celor care fac plajă vor fi îndreptate doar spre dvs.

Tăieturile vor varia de la cele rotunde la cele triunghiulare. Pentru acei care doresc să-şi bronzeze tot corpul, şi nu doar zona decolteului, a fost inventat costumul de baie care permite la două treimi din razele solare să treacă prin ţesătură. În acelaşi timp costumul de baie nu este transparent, chiar dacă este ud, sau uscat.

Mara HoffmanMara HoffmanMara Hoffman
Beach BunnyBeach BunnyBeach Bunny
Iar pentru fetele suple bikini au devenit şi mai mici. La modă sunt triunghiurile mici cu multe şnururi la sutien, care arată foarte sexy cu chiloţeii mici. Chiloţeii se leagă lateral cu şnururi asemănătoare cu cele de la sutien.
Poko PanoPoko PanoPoko Pano
În sfârşit designerii s-au gândit şi la femeile cu forme normale – în trend vor fi costumele de baie cu croială asimetrică, care sustrage atenţia de la formele rotunjite.
Tommy HilfigerPradaMarc by Marc Jacobs
Pe lângă aceasta la modă rămân tankini. Deoarece când sunteţi la plajă, nu staţi doar la bronzat, dar jucaţi şi volei de plajă, faceţi surfing, etc. Pentru o odihnă activă aveţi nevoie anume de tankini. Dacă sunteţi posesoarea unor forme voluptoase, atunci acest costum de baie va accentua feminitatea dvs.
Kilogramele în plus pot fi acoperite şi de monokini, o versiune foarte sexy a bikinilor care uneşte sutienul cu partea de jos. Acestea pot fi lanţuri sau fâşii, deseori cu aplicaţii. Fâşiile se leagă fie în faţă la mijloc, fie lateral, sau diagonal.
DieselDiesel
Cine vrea să atingă apogeul modei de plajă, nu trebuie să uite de detalii. La modă sunt cordeluţele, volanele, paietele, pietricelele colorate, precum şi franjurile.
ChanelChanelСhanel
Moda de plajă de asemenea propune şi pareo foarte practice, care se asortează cu culoarea costumului de baie. Eşarfele mari se leagă sus deasupra pieptului, iar cele mici pe şolduri. Pentru a crea o imagine completă este necesar să cumpăraţi şlapi, genţi de plajă şi rochii de plajă.
Carlos MieleHolly FultonMara HoffmanКомментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Vacanţa la munte - alegerea perfectă!
Cea mai solicitată şi incitantă odihnă pentru perioada de iarnă este odihna la Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten