TOTUL
Cele mai așteptate premiere cinematografice ale lunii iunie
26.05.2012, 12:15
Cei mai mari regizori ai lumii pregătesc noi cadouri pentru sezonul estival.
Dacă concediul încă nu a început, sau ați hotărît să amînați plecarea la mare, atunci este timpul potrivit să mergeți la cinematograf pentru a viziona cîteva filme ale celor mai renumiți regizori.

1.Alba ca Zăpada și vînătorul.
Snow White and the Huntsman (2012)
SUA
Regia: Rupert Sanders
Gen: fantacy, acțiune, drama, aventuri.
Premiera: 1.06.2012

Regina este din nou furioasă pe oglinda care îi răspunde cinstit la întrebare despre propria frumusețe, considerînd că Alba ca Zăpada este cea mai frumoasă. Fata este nevoită să fugă și să se ascundă în pădure pentru a scăpa de pedeapsa reginei. Regina cea rea pune pe urmele Albei ca Zăpada un Vînător, care fermecat de frumusețea fetei se îndrăgostește. Cel care trebuia să aducă reginei inima Albei ca Zăpada, trece de partea ei și împreună sînt nevoiți să lupte împotriva unei armate de războinici și magicieni ai reginei.


2. Madagascar 3:
Europe's Most Wanted (2012)
SUA
Regia: Eric Darnell
Gen: animație
Premiera: 7.06.2012

Patru prieteni devotați care au fugit din New-York, își continuă călătoria fascinantă, plină de întîmplări, aventuri și situații amuzante. Leul Alex, zebra Marty, girafa Melman și hipopotamul Gloria hotărăsc să se întoarcă acasă, iar în drum spre New-York ajung în Franța. Prietenii își dau seama că aceasta nu este Africa și că nu se vor putea ascunde în mulțime. În rezultat aceștea ajung printre animalele de circ unde îi așteaptă cele mai vesele aventuri.


3. Prometeu 3D
Gen: acțiune, drama, horro, fantacy
Premiera: 8.06.2012.

Cercetătorii din toate timpurile au avut idei stranii. Una dintre aceste idei se vrea a fi realizată de o expediție pe un teritoriu neexploatat al galaxiei. Anume acolo, pe o planetă necunoscută, echipa de cercetare încearcă să facă descoperiri pentru o viață mai bună pentru cei de pe Pămînt, dar gasesc moartea. Acum în mîinile cercetătorilor se află nu doar viața lor, dar și a planetie de unde au venit.


4. Rock of Ages (2012)
SUA
Regia: Adam Shankman
Genul:musical, drama, romance, comedie
Distribuție: Tom Cruise, Russel Brand, Mallin Akerman.
Premiera: 14.06.2012

Filmul este o interpretare a spectacolului muzical cu același nume de pe Broadway.
Acțiunea are loc în 1987 și reprezintă povestea unei fete venite să cucerească Hollywoodul dintr-un mic orășel, lucru care nu-i reușește. Împrejurările fac ca aceasta să se îndrăgostească de un faimos cîntăreț rock Stacy Jekks. În această situație actrița nu își găsește nimic mai potrivit de lucru decît să danseze într-un club de streaptease. Stacy Jekks nu rămîne indiferent la soarta tinerei fete ajunsă la necaz.


5. Cosmopolis (2012)

Canada, Franța, Italia, Portugalia
Regia: David Cronenberg
Gen: drama
În distribuție: Robert Pattinson.
Premiera: 19.06.2012

Regizorul David Cronenberg a inventat o metodă originală să ilustreze viața unui tînăr multimilionar din Manhattan. Bogatul Eric Paker este interpretat de actorul care a devenit renumit datorită filmului ,,Twilight”, Robert Pattinson. Este supus unor încercări, timp în care își pierde toată averea.


6. Neînfricata/ Brave (2012)
SUA
Regia: Mark Andrews
Gen: animație.
Premiera: 21.06.2012

Munții scoțieni poartă în sine istorii misterioase despre magie, fiare fioroase și aventuri periculoase în care este implicată neînfricata prințesă Merida. Prințesa pune sub lovitură întreg regatul cu ștrengăriile sale. Ea este tentată de aventuri periculoase. Ea merge în munți pentru a cere sfatul unei bătrîne pustnice,care în loc de a o ajuta, o supue unei vrăji. De aceea, prințesa trebuie să aibă încredere doar în forțele proprii pentru a-și apăra sufletul de blestem, iar trupul de labele celui mai fioros aminal din munți.7. Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
SUA
Regia: Timur Bekmambetov
Gen: horror, fantacy, thriller
Premiera: 21.06.2012

Ziua, Lincoln este președinte, iar noaptea-vînător de vampiri. Vampirii i-au amorît mama. Acum, acesta este dornic și dator să se răzbune pe fiecare fiară sîngeroasă. Dușmanii săi nu sînt doar vampiri, dar și aliații acestora-proprietarii de sclavi.


8. LOL (2012)

SUA
Regia: Lisa Alessandrin
Gen: dramă, romance, comedie.
Distribuție: Miley Cyrus, Ashley Greene, Demi Moor.
Premiera: 28.06.2012

Tînăra Lola, sau cum îi spun prietenii Lol este o școlăriță într-o clasă absolventă căreia nu-i prea arde de învățat. Lol stă toată ziua pe rețelele de socializare, organizează petreceri cu prietenele sale,e dornică de distracții și dragoste! I se acordă ocazia să viziteze Parisul și ea face tot posibilul ca să ajungă în cel mai romatic oraș din lume, or acolo părinții nu pot deține nici un control asupra sa, ceea ce înseamnă că va avea parte de petreceri zgomotoase pînă dimineața, shopping, plimbări nocturne sub cerul Parisului și șansa de a se îndrăgosti. Dar acestea sînt doar planurile sale, deoarece mama nu este mulțumită de rezultatele examenelor.

Alexandr DodulКомментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Premiere cinema de revelion
În ajunul Anului Nou și a zilelor de odihnă și a vacanței școlarilor cu Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten