TOTUL
Interioare în stil ,,Country”
5.06.2012, 12:26
Acest stil fascinează prin eleganţă şi puritate, deoarece la crearea sa se foloseşte lemnul şi pînza. Este un stil îndrăgit de proprietarii de case şi vile. ,,Country” este o artă neordinară, un stil al liniştii şi păcii.

Pentru a vă putea bucura de un asemenea stil nu este neapărat să aveţi o casă impunătoare, se potriveşte la fel de bine şi pentru apartamente. Apartamentele ,,country” sînt foarte comode, ospitaliere şi primitoare. Dim experienţa multianuală în acest domeniu reiese că stilul ,,country modern” este la fel de solicitat ca şi cel ,,clasic”, depinde de dorinţa şi preferinţele proprietarului locuiţei. ,,Country” nu reprezintă doar un colorit bogat, el variază de la unul foarte ţipător la unul pastelat, proaspăt, liniştit.Specificul stilului ,,country”:

-o gamă largă de culori, atît pentru pereţi, cît şi pentru mobilier, podea, veselă, draperii, dar toate culorile, dar selectate din aceeaşi gamă, sau după o tematică anumită;
-mobilierul nou nu posedă imaginea clasică a mobilei noi, este mai degrabă imaginea unui mobilier de anticariat;
-simplitatea elementelor din pînză, dacă este vorba de draperii atunci acestea sînt simple, fără alte accesorii;
-capitonare şi broderii pe perieţi, poduri, a mobilier;
-multe accesorii ,,personalizate”, rame cu fotografii, broderii înrămate, cărţi, veselă incrustată, tablouri, abajururi învelite cu împletitură, sau alt fel spus tot ce poate crea imaginea casei bunicii, dar în interpretare modernă.


Regula de bază pentru mobila în stil ,,country” este comfortul şi doar după aceea esteticul şi utilitatea. Păstraţi regula unui anturaj lejer, în locul draperiilor grele optaţi pentru cele simple sau draperii romane. La baza acestui stil stă atît comfortul cît şi o uşoară dezordine, ceea ce va face locuinţa o adevărată oază de relaxare.,,Country” creează imaginea unei case ţărăneşti în care se bea ceai cu lămîie în timp ce afară plouă. Acest stil este la fel de potrivit şi pentru apartamentele moderne. Dar care sînt camerele care pot fi supuse ,,procedurii –country”?
Primul lucru care ne vine în minte este livingul, de sigur, sufrageria, uneori dormitorul, dar de cele mai dese ori-bucătăria. Mobila se cere a fi naturală, de aceea noi selectăm lemn de diferite tipuri, de exemplu pin. La fel de adecvat se priveşte şi mobile împletită, din bambus, ratan sau alte tipuri de materiale.


De cele mai dese ori ,,country” este privit ca un stil feminin, din cauza multitudinii compoziţiilor florale, dar această părere este eronată. Acest stil face conexiunea dintre om şi natură şi foloseşte doar acele nuanţe pe care le putem întîlni în grădina botanica, de e xemplu, proaspete, de sărbătoare, văratice. De aceea şi bărbaţii trebuie să privească acest stil cu încredere.Комментарии
Recomandăm
Cum alegem pardoseala potrivită locuinţei?
Podeaua şi pardoseala joacă un rol extrem de important la amenajarea locuinţei Citește
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru Citește
Feng Shui sau Secretele puterii Hong Kong-ului pentru viaţa de zi cu zi
Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele Citește
Cum de ales mobilierul?
Cum de ales mobilierul? S-ar părea că este uşor de răspuns la această Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten