TOTUL
Noua tendință a lui Kristen Steward
25.06.2012, 8:17
Fiecare adolescent cunoaște numele lui Kristen Steward. Născută în familia unor artiști, micuța Kristen nu ar fi putut urma o altă carieră decît cea de actriță. Mai ales după apariția filmului ,,Camera de groază”, Steward nu a mai putut evita această profesie.

Toți cunosc că popularitatea a venit o dată cu apariția filmului ,,Twilight”, în care a jucat rolul central. Dar, o dată ce această sagă a fost scrisă în cîteva volume, actrița a fost nevoită să joace în toate părțile filmului. Dar după numeroase comentarii și interviuri, s-a dovedit că acest lucru nu-i convine tinerei actrițe. De activitatea sa actriţa este extrem de mulţumită, în schimb de felul de a fi a eroinei sale-nu, deşi stilul lui Kristen Steward şi cel al personajului său-Isabela Swan sînt asemănătoare. Steward este nemulţumită de faptul că este asociată doar cu acest rol, dat fiind faptul ca atunci cînd este pomenit numele său în minte apare imaginea Belei Swan.

Numai cum nu a încercat să scape de acest stereotip: a acceptat rolul unei prostituate, a unei fete violate, a interpretat rolul unor adolescente depravate. Dar aceste asocieri sînt înlăturate cu succes, iar cariera actriţei ia din ce în ce mai mult avînt.
Cu toate acestea, admiratorii actriţei sînt în mare parte adolescenţii, care doresc s-o vadă doar în rolul Belei, fie om, sau vampir.
Aici are şi ea o parte din vină, deoarece oriunde nu ar apărea, ea arată la fel, de parcă ar fi dat busna pe platoul de filmare după o plimbare pe stradă, arătînd de fiecare dată identic. Dar ea încearcă să se reabiliteze şi acceptă diverse sesiuni foto, unde apare în rolul unei domnişoare simpatice, a unei doamne feminine, poartă rochii şi se pare urmăreşte tendinţele modei atunci cînd trebuie să apară la vreun eveniment.

Dar moda este imprevizibilă şi tot mai mult apare tendinţa de a purta ghete, şorţi şi tricouri. Or, pentru Kristen şi fanii săi aceasta este o noutate îmbucurătoare.


Комментарии

Recomandăm
Noua tendință a lui Kristen Steward
Fiecare adolescent cunoaște numele lui Kristen Steward. Născută în Citește
Miss Univers 2011 – Leila Lopes
Pe podiumuri a apărut o nouă «panteră neagră». Noua Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten