TOTUL
Cum ne pregătim de plajă: sfaturi de vedete.
5.07.2012, 13:15
Pe timp de vară tebuie să ne îngrijim corpul altfel decît în celelalte luni. Iar acest lucru le priveşte mai ales pe cele care practic nu acordă nici o atenţie acestui fapt. Aceste proceduri, deşi sînt obligatorii, sînt desput de plăcute în acelaşi timp. Sezonul rochiilor scurte, a sandalelor, a şorturilor, a sarafanelor şi a costumelor de baie este foarte pretenţios în ceea ce priveşte aspectul exterior şi silueta. Măsurile-express nu sînt la fel de efective că îngrijirea regulată. Ele sînt solicitate de cele mai dese ori cu o săptămînă înainte ca să înceapă concediul. Pentru a vă putea bucura de nişte rezultate cu adevărat efective începeţi pregătirile cu cel puţin o lună înaintea concediului. Folosiţi sfaturile vedetelor care fac aceste schimbări cu uşurinţă. Primiţi plăcere de la pregătiri.

Sfaturi utile de la Eva Longoria: Folosiţi scrubul.
Peelingul redă feţei şi întregului corp strălucire şi îi conferă un aspect sănătos. Scrubul îl puteţi cumpăra sau pregăti acasă. Eva Longoria procură des scruburi. Frecaţi energic pielea uscată, începînd de la tălpi şi terminînd cu gîtul. Pentru faţă folosiţi un scrub mai lejer. Aplicaţi soluţia cu palmele sau folosiţi un burete dur, sau o mănuşă pentru masaj. După această procedură baceţi baie, sau duş şi aplicaţi pe corp o cremă hidratantă sau loţiune de corp. Această procedură se recomandă a fi efectuată seara, înainte de culcare. Nu faceţi peeling mai des decît o dată în săptămînă.


Sfaturi utile de la Demi Moore: Hidrataţi pielea.

Demi Moore îşi hidratează pielea zilnic şi încearcă să insufle acest ,,ritual” şi fiicelor sale. Dimineaţa e important să folosiţi un ser uşor, iar înainte de culcare-o cremă hrănitoare. Pentru noapte puteţi folosi crema pe care o folosiţi iarna, pe timp de zi. Pentru corp folosiţi o cremă hidratantă, sau loţiune de corp. Important este ca pielea să fie umedă.


Sfaturi utile de la Natalia Vodianova:
Nu uitaţi de procedurile acvatice.
Vara este perioada cînd vă puteţi bucura de duşul de contrast. Natalia Vodianova îşi începe orice dimineaţă cu o astfel de procedură. Duşul de contrast revigorează, întăreşte imunitatea, îmbunătăţeşte circulaţia sîngelui, readuce ligamentele şi vasele în tonus. Datorită alternanţei cald-rece, veţi putea înbunătăţi metabolismul şi precesul de detoxifiere. Acest fapt vă va ajuta în primul rînd să pierdeţi kilogramele în plus.


Sfaturi utile de la Charlize Theron:
Beţi mai multă apă.

Corpul uman este compus din apă în proporţie de 80% . Pe timp de arşiţă organismul pierde circa 2,5-3 kg din cantitatea de apă. Charlize Theron, băştinaşa Africii toride ştie foarte bine cît de periculoasă poate fi insuficienţa de apă în organism pentru frumuseţe şi sănătate. Ea poartă cu sine tot timpul o sticlă cu apă. Regimul de băut armonios presupune consumarea a 6-8 pahare de apă pe zi. Pe lîngă aceasta, apa ajută la scăderea apetitului, deţine un efect detoxifiant, ajută la preîntîmpinarea uscării buzelor, a apariţiei ridurilor şi protejează de insolaţii. Dacă nu sînteţi obişnuiţi cu apa simplă, puteţi adăuga cubuleţe de gheaţă din ceai verde, sau o felie de partocală, sau lămîie. Ţineţi minte că apa trebuie băută pînă la ora 18:00 pentru a preîntîmpina edemul.

Sfaturi utile de la Eva Mendez: ajustaţi-vă dieta.
După cum se ştie, Eva Mendez nu iubeşte curele de slăbire. Dacă blugii devin strîmţi, ea adoptă un alt regim alimentar, renunţînd la alimentele calorice. Este importat să se folosească multe fructe şi legume. În acest mod veţi îmbogăţi organismul cu fibre şi veţi reduce din rata alimentelor bogate în calorii. Vara este perioada perfectă pentru a ne ocupa de sănătate şi a schimba preferinţele alimentare. Este recomandabil ca în timpul verii să faceţi cure de descărcare cu fructe şi legume.


Sfaturi utile de la Hilary Swank:
consumaţi polivitamine.
Hilary consumă polivitamine regulat, deoarece consideră că acestea îi ajută la recăpătarea puterilor, menţin imunitatea şi o ajută să arate bine. Dar nu este cazul că administaţi vitaminele fără consultaţia medicului. Adresaţi-vă medicului de familie care vă va prescrie vitaminele ce vi se potrivesc.

Sfaturi utile de la Kim Kardashian: folosiţi soluţii de modelare a corpului.
Diva Kim Kardashian foloseşte asemenea soluţii pentru a-şi menţine formele într-o stare perfectă. Soluţiile anticelulitice corectează toate imperfecţiunile corpului. Producătorii promit eliminarea centimetrilor în plus de pe talie şi şolduri după o lună de folosire. În cazul unei utilizări regulate şi a combinării cu exerciţii fizice actrive veţi putea scăpa de centimetrii nedoriţi şi veţi face corpul mai reliefat şi mai atrăgător.


Sfaturi utile de la Rihanna:
faceţi sport.
Rihanna vă sfătuie să vă antrenaţi. Ea consideră că vă puteţi menţine aspectul dacă faceţi sport nu mai puţin de 3-5 ori în săptămînă. Ea foloseşte metoda antrenamentelor pe intervale. În plus, ea sare cu coarda, se plimbă cu bicicleta, adoră să alerge şi din cînd în cînd face exerciţii cu espanderul.

Sfaturi utile de la Adriana Lima:
folosiţi uleiul de corp.
Adriana Lima foloseşte cele mai simple, dar efective sfaturi pentru frumuseţe, unul dintre care este folosirea uleiului de corp. Deseori ea prelucrează asemenea zone problemetice precum călcîiele, coatele şi genunchii. Dacă pielea de pe aceste porţiuni se usucă, folosiţi cu încredere uleiul de corp.

Sfaturi utile de la Cameron Diaz:
scăpaţi de părul nedorit.
Cameron apare mai des pe plaje decît în bîrfele mondene. Este pasionată de surfing, din care cauză îşi menţine mereu corpul într-o stare perfectă. Pentru a arăta mereu bine pe plajă ea face epilare cu laser pentru a scăpa de părul nedorit. Pentru a scăpa de el pentru totdeauna veţi avea nevoie de 6-10 proceduri.

Sfaturi utile de la Emma Watson:
folosiţi soluţiile de protecţie solară.
Emma este renumită datorită lividităţii sale fermecătoare. Pielea sa arde la soare, de aceea Emma foloseşte soluţii de protecţie cu cel mai înalt indice SPF şi îşi protejează mereu pielea de razele solare. De sigur, dacă doriţi să vă bronzaţi folosiţi soluţii cu SPF redus.


Комментарии

Recomandăm
10 moduri de a elimina mirosul neplăcut corp
Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii şi sosirea căldurei, Citește
Cum să ne trezim frumoase?
Mergînd la culcare nu o dată ne-am surprins că ne gîndim la faptul Citește
8 trucuri cosmetice care încetinesc procesul de îmbătrînire!
Cu tot respectul față de crema antirid, putem afirma cu încredere că un Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten