TOTUL
Topul celor 6 tendinţe la modă.
19.07.2012, 8:19
1.Inelele
Toate fashioanistele adoră podoabele masive. În acest sezon acestea sînt reprezentate de inele. Preferatele sezonului sînt inelele mari cu pietre masive de diferite forme geometrice. Acestea sînt purtate pe degetul arătător sau cel mijlociu. Vedetele au adoptat şi ele această tendinţă, mai cu seamă Miley Cyrus care asortează inele cu bluze-kimono şi tricouri deschise.

2. Bluza croşetată.
Într-o astfel de bluză vara cu siguranţă nu vă va părea toridă. Este trendul absolut al acestui an. Îmbrac-o deasupra unei rochii uni-color şi aceasta va deveni hit-ul numărul unu. Cu un astfel de look nu vei rămîne neobservată. Astfel de ţinute sînt preferate de actriţa Vanessa Hudgens care asortează bluza croşetată cu o rochie galbenă şi foarte multe accesorii.

3. Jacheta de jeans.
Un asemenea articol vestimentar trebuie să se găsescă în garderoba fiecărei fashioniste. Gecile sînt purtate deasupra unui top sau a unui tricou frumos. Te-ai plictisit de jeans? Îmbodobeşte-ţi cămaşa preferată cu imprimeuri la modă. Acestea pot fi achiziţionate în orice magazin specializat. Pune un abţibild şi treci cu fierul de călcat fierbinte peste el şi vei obţine o piesă vestimentară de top.

4. Topul scurt.
Cine a spus că abdomenul la vedere este de prost gust? Topurile scurte trebuie neapărat să-şi găsească loc în garderoba dumneavoastră. Este o piesă obligatorie a acestui sezon. Topurile-bustiere trebuie purtate cu pantaloni, sau fuste cu talia înaltă pentru a ascunde abdomenul şi în nici un caz cu fuste sau pantaloni evazaţi. Picioarele goale, decolteul prea adînc, abdomenul descoperit nu mai e sexy, ba chiar vulgar. Alegeţi doar una din aceste opţiuni.

5. Pantaloni scurţi din jeans.
Aceştia sînt un must-have al sezonului. Pot fi găsiţi în orice magazin, în asortiment divers, dar trebuie să alegeţi perechea ce vi se potriveşte mai bine: cu efect de uzare şi cu buzunarele care atîrnă. Pot fi combinaţi cu un top deschis la culoare şi cu o jachetă în culori calde.

6. Fuste asimetrice.
Fustele asimetrice se află la mare căutare. Îmbrăcînd o astfel de fustă vă veţi simţi pe vîrful Olimpului. Trebuie purtată cu topuri în culori deschise sau cu cămăşi largi. Nu uitaţi de accesorii.
Aceste cîteva piese vestimentare trebie să fie prezente în mod obligator în colecţia de haine pentru vară. Aceastea sînt cîteva tendinţe care nu vor ieşi din modă încă cîteva sezoane.
Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten