TOTUL
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
20.08.2012, 13:01
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un sfîrşit. Începe un nou sezon de lucru, un nou an şcolar şi toate îşi reîncep mersul. Pentru unii toate acestea se asociază cu toamna sumbră şi noroioasă, cu iarna geroasă, cu avitaminoza de primăvară şi cu permanenta aşteptare a verii viitoare care va veni plină de verdeţă şi cu posibilitatea de a completa culorile din jur cu cele ale vestimentaţiei proprii. Desigur, rochiile vaporoase, sarafanul şi pantalonii scurţi nu pot fi purtaţi toamna, însă cei mai buni designeri ai renumitelor case de mode au hotărît ca în acest an să facă cadou tuturor iubitorilor de modă şi să transforme viaţa lor într-o adevărată sărbătoare.

Moda feminină.

Femeile au cele mai multe oportunităţi în acest sezon. Gama vastă a ideilor creatorilor de modă le permite femeilor să combine culorile şi ţesăturile care aparent par imposibil de combinat. Hainele în culori închise sînt foarte populare, mai cu seamă cele de culoarea neagră. La modă rămîn articolele vestimentare din piele de culoare neagră, roşu aprins, portocaliu şi nuanţe de cafeniu. Acestea pot fi completate de minune cu blănuri. Deosebit de solicitate vor fi hainele care combină pielea şi blana. Foarte populare rămîn jiletcile din blană.

Aşa materiale precum catifeaua şi tricotajul vor fi foarte solicitate. Hainele făcute din aceste materiale pot fi purtate zilnic, dar designerii propun şi articole vestimentare sofisticate pentru diferite evenimente. De exemplu o rochie uniton din catifea poate fi asortată cu o bluză pe care s-o purtaţi la serviciu. În acelaşi timp, cu ajutorul perlelor şi a unei broşe elegante puteți transforma ţinuta în una de seară. Important este să asortați cu gust. Designerii le oferă posibilitatea femeilor să asorteze ceea ce mai înainte părea imposibil de asortat.
În vogă vor fi şi hainele care combină cîteva tipuri de materiale şi care după regulă nu pot fi combinate. Vor fi actuale rochiile şi alte piese vestimentare din material dur de iarnă cu aplicaţii din pînză uşoară, transparentă.
Stilul military va fi foarte popular în acest sezon. Fuste, pantaloni, topuri, fustele-creion şi alte elemente ale hainelor militare își vor face loc în garderoba feminină în această toamnă.

Mai mult decît atît, femeile pot adopta cu încredere stilul masculin. Pantaloni drepţi, cămăşi în carouri, sacouri şi cravate-toate aceste vor fi la mare căutare. Podoabele masive la gît şi brăţările, mănuşile ce acoperă încheietura mîinii, pălăriile fac trendul sezonului.
Bottega_VenetaJean_Paul_GaultierLanvin
ChanelSportmaxBlumarine

Moda masculină.

În acest sezon bărbaţii vor adopta stilul lui Clark Gable. Moda anilor treizeci ai secolului trecut revine. Pantalonii şi sacourile din tweed în stil clasic, cămăşile în carouri, paltoanele, jachetele sportive, pălăriile pot completa garderoba bărbaţilor chiar de pe acum. Este în mare vogă masculinitatea. Designerii au luat în consideraţie că stilul sobru al anilor 30 ar putea părea prea plictisitor şi au hotărît să completeze articolele cu accesorii sclipitoare. Portocaliu, verde neon, roşu, albastru, turcoaz sînt culorile perfecte pentru cravate, fulare, portmoneie, mănuşi etc. şi este o modalitate excelentă de a oferi unei vestimentaţii monotone o notă de strălucire care se va potrivi perfect cu întreaga ținută a persoanei şi care-l va schimba cardinal.

Fiecare bărbat ar trebui să aibă în acest sezon o pereche de pantaloni de jeans, o cămaşă în carouri şi un sacou din tweed. Stilul starurilor de cinema este foarte actual în acest sezon. Articolele din piele, precum: sacourile, mănuşile şi altele sînt la modă. Nu este obligatoriu să procuraţi haine de culoarea neagră, aveţi la dispoziţie toată gama de culori. Dar, desigur nu trebuie să exageraţi, optaţi pentru cafeniu, portocaliu închis, care se vor potrivi de minune atît unui tînăr, cît şi unui bărbat matur.
BurberryPradaDolce__Gabbana
Diesel_Black_GoldEtroHugo Boss

Moda pentru copii.

Pantru micuţii fashioniști designerii au pregătit piese vestimentare nu mai puţin frumoase. Foarte popular este stilul matur. Pantaloni eleganţi, veste, cămăşi, pulovere, fuste drepte, haine în stil clasic. Culorile pot fi diverse. Acestea pot fi culori ale stilului clasic sau tonalităţi vii, care sînt îndrăgite de copii.
Hainele din jeans vor fi populare şi în acest sezon. Fuste, jachete, pantaloni şi multe altele din acest material nu sînt doar foarte frumoase, dar şi comode. Acestea vor fi apreciate atît de părinţi, cît şi de copii. În ceea ce priveşte culorile, la modă sînt nuanţele de roşu, fucsia, iar pentru băieţei-albastru, gri şi turcoaz.
miss blumarinemiss blumarinemiss blumarine
BurberryBurberryBurberry

Concluzie.

Analizînd cele expuse mai sus, putem afirma că couturierii din întreaga lume au hotărît să nu ţină cont de şabloane şi au dat frîu liber fanteziei. Produsele acestei fantezii vor putea fi admirate chiar din toamna aceasta pe străzile marilor oraşe din Europa. Nu vă fie frică să experimentaţi, important e să vă simţiţi confortabil şi încrezuţi!


Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten