TOTUL
Tendințele de bază ale modei feminine pentru toamna-iarna 2012-2013.
22.08.2012, 9:12
Vara e pe sfîrșite. Rochiile lungi și fustele maxi, din păcate nu se potrivesc pentru străzile noroioase și umede de toamnă ale orașelor noastre, iar șifonul nu este materialul care protejează de frig. Este timpul să ne pregătim de iarnă, iar pregătirile trebuie să fie făcute corect. Să aflăm ce ne pregătesc designerii pentru această toamnă.

Culoarea principală a acestui sezon va fi negrul care de-a lungul mai multor sezoane nu-și pierde popularitatea. Este o culoare foarte comodă, arată prezentabil, ascunde neajunsurile figurii, pune în evidență atuurile, oferă eleganță, șarm și încredere în propria persoană. Îmbrăcămintea de culoare neagră poate arăta diferit, în dependență de materialul din care este fabricată.
ChristianDiorChristianDiorChristianDior
ChristianDiorChristianDiorChristianDior
ChristianDiorChristianDiorChristianDior
ChristianDiorChristianDiorChristianDior
ChristianDiorChristianDiorChristianDior

Nu mai puțin populare vor fi articolele vestimentare în stil military. Culoarea gri, negru, kaki, printuri și elemente din tematica militară se vor regăsi pe hainele altădată obișnuite. Epoleți, medalii, decorațiuni, nasturi auriți, revere și altele. Acest stil va putea fi regăsit în paltoane, jachete, veste și fuste-creion. Pot fi combinate cîteva culori și materiale.
Stilul military se combină perfect cu haine în tonalități aprinse (cămăși, rochii, pantaloni, fuste). Iar dacă veți competa ținuta cu accesorii drăguțe și o gentuță aurie puteți transforma ținuta din una zilnică în una de seară.
SportmaxSportmaxMissoni


Următorul articol în topul preferințelor vestimentare ale acestui sezon este pielea naturală și tot ce poate fi fabricat din ea. Acestea sînt numite hituri ale sezonului 2012-2013. Nu este nimic straniu, deoarece pielea este un material foarte practic, în special pentru toamnă. În acest sezon, designerii au hotărît să folosească pielea în nuanțe de cafeniu, roșu și portocaliu. Volanele și dantela este sarea acestui sezon, iar hainele împodobite cu aceste materiale vor accentua șoldurile.
EtroEtroEtro

Nu-și pierd popularitatea nici articolele din blană: paltoane, gulere voluminoase, jiletci lungi, căciuli și fulare. Aceste piese vestimentare au fost în mare vogă și sezonul trecut. Jiletcile și vestele din blană se potrivesc oricărei femei, iar dacă haina din piele, sau paltonul va fi prelucrat cu blană atunci veți avea un aspect stilat și confortabil. Un element inovator pentru îmbrăcăminte este gulerul masiv care conferă eleganță și apără de frig în zilele reci de toamnă.
MissoniMissoniMissoni
MissoniMissoniMissoni
Nina RicciNina RicciNina Ricci

Lista materialelor la modă este completată și de catifea. Ea poate fi purtată nu doar pentru ieșirile mondene, dar și pentru activitățile zilnice. Rochiile uniton din catifea cu puține podoabe și dantelă por fi combinate cu bluze albe, transformînd ținuta în una de birou. Liniile și ornamentele geometrice vor înfrumuseța vestimentația și în acest sezon.
EtroEtroEtro


Tricotajul, ca întotdeauna, este foarte actual. Ușor, moale și fin este perfect pentru garderoba oricărei femei. Deosebit de multe articole tricotate propune pentru acest sezon casa de mode ,,Chanel”. Rochiile, fustele, vestele ca și îmbrăcămintea de stradă din tricotaj nu sînt doar frumoase, dar și foarte călduroase. În ceea ce privește culorile, preferatele sezonului sînt: auriul și nuanțele pietrelor scumpe.
În vogă vor fi şi hainele care combină cîteva tipuri de material şi care după regulă nu pot fi combinate. Vor fi actuale rochiile şi alte piese vestimentare din material dur sau tricotaj cu aplicaţii din pînză uşoară, transparentă.
ChanelChanelChanel
ChanelChanelChanel
Stella_McCartneyStella_McCartneyStella_McCartney


Mai mult decît atît, femeile pot adopta cu încredere stilul masculin. Acestea pot purta pantaloni drepţi, cămăşi în carouri, sacouri şi cravate-toate acestea, asortate cu accesorii sclipitaore.
Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren
Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren


Podoabele masive, mănuşile ce acoperă încheietura mîinii, curelele late din piele care par a fi mai degrabă corsete- fac trendul sezonului. O combinație corecă din mănuși, palton cu mînecile scurte, o pălărie elegantă și o gentuță mică construiesc o imagine în stil clasic care accentuează feminitatea, eleganța și farmecul doamnelor.
Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren

Cei mai renumiți couturieri și designeri din întreaga lume s-au străduit să facă tot posibilul pentru ca garderoba femeilor să fie cît mai diversă, iar femeile să poată combina diferite culori și materiale, creîndu-și astfel o dispoziție bună în zilele reci și sumbre ale toamnei. Desigur, vestimentația demonstată pe podiumuri pare imposibilă celor care nu aparțin lumii mondene excentrice, dar, cu toate astea văzînd demonstațiile de modă de la Milano și Paris ne putem da seama ce fel de haine vor fi la modă în sezonul care se apropie.

Țineți minte că moda este ciclică și dacă mai păstrați haine vechi de 20-30 de ani, neapărat veți găsi ceva care este foarte popular în acest sezon.Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Tendințele de bază ale modei feminine pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara e pe sfîrșite. Rochiile lungi și fustele maxi, din păcate nu se Citește
Lenjerie de corp- frumoasă și de calitate
La momentul actual pe piață există diferite tipuri de lenjerie intimă de damă, Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten