TOTUL
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
24.08.2012, 15:24
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai renumiţi designeri ale celor mai mari case de mode din lume au hotărît să facă un cadou iubitorilor de modă şi să facă viaţa acestora o adevărată sărbătoare.

În moda bărbătească a acestui sezon va fi în vogă stilul lui Clark Gable - actor american, vedetă de cinema şi sex-simbol al anilor 1930-1940, purtătorul titlului de ,,Regele Hollywoodului”, unul dintre principalii eroi ai romanului televizat al lui Margaret Michell ,,Pe aripile vîntului” - Rhett Butler. Moda anilor treizeci ai secolului trecut revine.Pantalonii şi sacourile din tweed în stil clasic, cămăşile în carouri, paltoanele, jachetele sportive, pălăriile pot completa garderoba bărbaţilor chiar de pe acum. Este în mare vogă masculinitatea. Designerii au luat în consideraţie că stilul sobru al anilor 30 ar putea părea prea plictisitor şi au hotărît să completeze articolele cu accesorii sclipitoare.

DolceGabbanaDolce_GabbanaDolce_Gabbana
Dolce_GabbanaDolce_GabbanaDolce_Gabbana
Dolce_GabbanaDolce_GabbanaDolce_Gabbana

Portocaliu, verde neon, roşu, albastru, turcoaz sînt culorile perfecte
pentru cravate, fulare, portmoneie, mănuşi etc. şi este o modalitate excelentă de a conferi unei vestimentaţii monotone o notă de strălucire care se va asocia perfect cu înreaga imagine a persoanei şi care-l va schimba cardinal.

Hugo BossHugo BossHugo Boss
Hugo BossHugo BossHugo Boss

Fiecare bărbat ar trebui să aibă în acest sezon
o pereche de pantaloni de jeans, o cămaşă în carouri şi un sacou din tweed. Stilul starurilor de cinema este foarte actual în acest sezon. Articolele din piele, precum: sacourile, mănuşile şi altele sînt la modă. Nu este obligatoriu să procuraţi haine de culoarea neagră, aveţi la dispoziţie toată gama de culori. Dar, desigur nu trebuie să exageraţi, optaţi pentru cafeniu, portocaliu închis care se vor potrivi de minune atît unui tînăr, cît şi unui bărbat matur.

GucciGucciGucci
GucciGucci Gucci
DieselBlackGoldDieselBlackGoldDiesel Black Gold

Nu vă fie frică să experimentaţi, important e să vă simţiţi confortabil şi încrezut!


Комментарии

Recomandăm
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai Citește
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten