TOTUL
Alimentaţia sportivă: Creatina
24.08.2012, 10:46
Ce este creatina şi la ce foloseşte acest produs? Înainte de a răspunde la această întrebare cîteva date istorice. Creatina a fost descoperită în 1835 de către cercetătorii francezi. La momentul actual creatina este una dintre cele mai solicitate suplimente alimentare pentru sportivi. Eficacitatea acestui preparat este confirmată de multitudinea cercetărilor şi de rezultatele obţinute de anumiţi sportivi.

Creatina este un aminoacid obţinută din produse alimentare, sau poate fi un derivat care se formează în pancreas, rinichi şi ficat din aminoacizi de glicină, metionină şi argenină.

Creatina asigură masa musculară cu energie şi are un rol decisiv în schimbul de energie în calitate de combustibil muscular, creatina se acumulează în muşchii activi. Creatina ajută la arderea grăsimii şi o înlocuieşte cu masa musculară. Datorită dozelor suplimentare de creatină, muşchii devin mai rezistenţi la presiune, ceea ce înseamnă că aceştia cresc mai repede. Creatina este uşor asimilată de ridichi şi pancreas, dar acest lucru nu înseamnă că tebuie să faceţi abuz , deoarece o folosire pe durată lungă a creatinei crează dependenţa organismului şi încetează să producă propria creatină.

Daci, nu faceţi acest lucru. Să înlocuiţi creatina din borcane cu altceva nu va posibil, deoarece concentraţia sa în produse alimentare este foarte mică. Exercitînd o mai mare presiune asupra organismului, în muşchi se crează dificitul de creatină, iar dacă doriţi cu adevărat un rezultat bun vă va ajuta doar creatina. În timpul întrebuinţării suplimentului trebuie să faceţi o pauză de 2 luni după o lună de consum.

Există o mulţime de companii producătoare de creatină şi pot afirma din start că preparatele producătorilor autohtoni sînt ineficiente. Cele mai populare companii producătoare sînt: Universal Nutrition, BioTech USA, Muscletech.
Aceste companii se bucură nu doar de o calitate bună a creatinei, dar şi de alte alimente calitative pentru sportivi. Aşadar, pentru a nu vă înşela aşteptările trebuie să optaţi pentru creatină de la producători cu renume şi să le comandaţi de la surse de încredere. Nu trebuie să econimisiţi bani şi să procuraţi creatină ieftină din locuri dubioase, deoarece se poate întîmpla să procuraţi în loc de creatină cretă cu adaosuri bio şi cu siuranţă veţi regreta. Proprietăţile de bază ale creatinei pure sînt: lipsa culorii şi a mirosului. Preţul de mijloc a creatinei este de 45$. În linii generale, aceasta este informaţia de bază despre creatină.

Creatina marca Universal Cell-Tech Hardcore. Este creatină curată, fară alţi adaoşi. Se bea ca şi oricare altă creatină: 5 zile cite 5 linguriţe de creatină zilnic şi 2 zile a cîte 2 liguriţe, pînă terminaţi preparatul. Creatina se bea cu 150 gr ceai negru îndulcit cu o lingură de creatină sau cu suc de mere.  Întrebuinţarea creatinei şi sportul, precum şi alimentaţia corectă, calorică, nu mai puţin de 4 ori în zi, vă va ajuta să aveţi un corp frumos.Комментарии
2012-09-15T14:00:00+00:00
148
-130
Да нет такого креатина у Universal! Зато есть у MuscleTech! Такие грубые ошибки неприемлемы! Хотя они в вашем репертуаре...
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Alimentaţia sportivă: Creatina
Ce este creatina şi la ce foloseşte acest produs? Înainte de a răspunde Citește
Lecţiile de dragoste ale unei Gheişe
Gheişele sînt femeile pasionale după care bărbaţii se simt relaxaţi, uşor Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2019 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten