TOTUL
“Farmacia Familiei” - pentru o familie fericita!
30.08.2012, 12:46 autor: FARMACIA FAMILIEI S.R.L.
Farmacia Familiei” este una dintre cele mai mari retele de farmacii din Republica Moldova. Prezenta in Chisinau si in toate orasele mari, reteaua numara 100 de farmacii. Prima farmacie “Farmacia Familiei” a fost deschisa in 2005 si a adus un concept inovativ in Moldova: health and beauty.
 
Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem raspunde in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata farmaceutica din Moldova.
 
Pentru ca punem sanatatea pe primul loc, farmaciile “Farmacia Familiei” sunt intotdeauna aproape si mai ales alaturi de Voi atunci cand aveti nevoie de un medicament sau de sfatul unui specialist.
 
Si pentru ca nu uitam niciodata ca datoria noastra este sa va ajutam sa fiti sanatosi, ne straduim sa avem toate produsele farmaceutice de care aveti nevoie, fie ele medicamente pe care vi le prescrie medicul pe reteta, OTC-uri (produse medicamentoase care se elibereaza fara prescriptie medicala) sau produse naturiste.
 
Farmacia Familiei” este mai mult decat o farmacie, este un spatiu ce imbina armonios frumusetea cu sanatatea. Sectia de produse cosmetice va ofera produse ale celor mai renumite marci: Avene, Klorane, Ducray, Elancyl, Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Plante System, Naturelle D’Argan. Si pentru ca ne pasa si dorim sa alegeti intotdeauna ce este mai bine pentru Dvs., in fiecare farmacie va asteapta un consultant in frumusete, specializat in domeniul cosmeticii si al ingrijirii corporale.
 
O atentie deosebita merita sectorul de produse de ingrijire pentru mame si bebelusi. Pentru Dvs este prezentata o gama larga de produse cosmetice, accesorii pentru bebelusi si hrana pentru copii. Noi va oferim produse ale marcilor: Сhicco, Klorane Bebe,  Avent, Наша  Мама.
 
Noi vă răsplătim fidelitatea cu un Nou Card de Reducere  -5%. Vă invităm sa beneficiaţi de avantajele Reducerii  -5% la: 
 
-   Medicamente
-   Produse cosmetice / dermo-cosmetice
-   Produse pentru mame si bebeluşi

Acumulaţi cecurile cumpărăturilor in sumă de la 500 lei şi primiţi Noul Card.

*  Posesorii de Card de Reducere -3% , vor beneficia automat de Reducere -5%.
 
Комментарии

Recomandăm
“Farmacia Familiei” - pentru o familie fericita!
“Farmacia Familiei” este una dintre cele mai mari retele de Citește
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
Vaccinarea prevede programul de imunizare de rutina adoptată în fiecare Citește
Vaccinul înpotriva cancerului - mit sau realitate?
Cancerul - este o mare problemă timp de multe decenii. Potrivit OMS, în Citește
Cum vă puteţi proteja de herpes pe buze?
Herpesul este o infectie virala, care se manifesta pe piele (cel puţin - pe Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten