TOTUL
Ce e de făcut dacă candidoza vă chinuie, iar timp pentru o consultaţie medicală nu aveţi?
3.09.2012, 13:21
Aproape fiecare femeie, mai devreme sau mai tîrziu s-a ciocnit de această propblemă, candidoza. Ea poate apărea singură, sau împreună cu alte infecţii.

Simptomele candidozei sînt cu adevărat neplăcute şi imposibil de trecut cu vederea. În perioada candidozei multe femei nu se pot concentra la alte treburi decît boala. În rezultat-dispoziţia la zero, iar cît despre nopţi fierbinţi, nici vorbă nu poate fi. Ce e de făcut dacă aveţi candidoză, iar timp pentru medic-nu?

Candidoza apare de obicei în perioada cînd imunitatea organismului scade, de aceea aveţi grijă de sănătatea voastră. Dacă aveţi eliminări neplăcute, gîndiţi-vă la consumul de vitamine şi diminuaţi consumul de produse dăunătoare, precum alcoolul şi fumatul. Deseori candidoza apare la femeile fumătoare. Încercaţi să fumaţi mai puţin şi veţi observa că eliminările nu vor mai fi la fel de abundente. În fine, rezultatul merită efortul de a limita această plăcere dăunătoare.

Ţineţi dietă. În perioada bolii abţineţi-vă de la mîncare prăjită, sărată sau piperată, mîncaţi sănătos, introduceţi în alimentaţie fructe şi legume.

Dacă aveţi eliminări abundente puteţi încerca pastilele vaginale ,,Terjinan” şi pastilele ,,Nistatin”. În perioada de tratament simptomele vor dispărea, iar dacă la sfîrşitul cursului de tratament, simptomele vor reapărea, atunci trebuie să vă gîndiţi la un tratament serios recomandat de medic.

De o mare efectivitate se bucură preparatele ce conţin Fluconazol, de exemplu ,,Flucostat” sau ,,Diflukan” pe care le puteţi procura în orice farmacie fără recomandare medicală. Este binecunoscută publicitatea acestor preparate unde se spune că ,,este suficientă o capsulă pentru ca problemele să dispară” şi este cu adevărat aşa. După administrarea unei singure capsule, efectele se vor simţi imediat, chiar peste cîteva minute de la ingerare dispare durerea şi usturimea, iar eliminările dispar. Nu uitaţi să citiţi cu atenţie prospectul înainte de utilizarea preparatului!

Am precăutat cîteva metode de a depăşi acesată situaţie neplăcută, iar simptomele pot fi estompate în cei mai rapizi termeni. Dar nu uitaţi că nu trebuie să faceţi abuz de tratament acasă şi că orice boală necesită ajutor medical calificat. Mergeţi la medic de îndată ce aveţi puţin timp!
Комментарии

Recomandăm
Ce e de făcut dacă candidoza vă chinuie, iar timp pentru o consultaţie medicală nu aveţi?
Aproape fiecare femeie, mai devreme sau mai tîrziu s-a ciocnit de această Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten