TOTUL
Disneyland Paris- locul de odihnă preferat al parizienilor și turiștilor.
4.09.2012, 8:10
Cînd cineva pomenește de Disneyland, toți se gîndesc la Disneylandul din California și Walt Disney World din Florida Centrală. Dar, nu uitați că există și alte stațiuni Disneyland răspîndite în lumea întreagă, inclusiv și cel de la Paris, care este unul dintre cele mai populare itinerare turistice din Europa.

Disneyland Paris îi întîmpină cu căldură pe aventurierii din lumea întreagă și le garantează odihnă de neuitat familiilor și o posibilitate unică de a admira Parisul. Puteți comanda bilete pentru această stațiune on-line și off-line abținînd reduceri, propuneri interesante și altele.

Disneylandul este amplasat în partea estică, la 32 km depărtare de Paris, în orășelul Merne-la-Vallee. Aici veți putea călători în timp și spațiu datorită posibilităților de divertisment de aici.

Disneyland Paris poartă denumirea de Village. Pe lîngă divertisment, Village are magazine, restaurante, baruri, cinematografe, discoteci și distracții pentru întreaga familie. Aici veți putea vedea și participa la diferite festivaluri și concerte mizicale, show-uri tematice. Pentru cei mari, Village propune vizionarea unui film 3D la cinematograful ,,IMAX”. Dacă sînteți în căutare de aventuri, romantism, odihnă, fantacy și multe altele, Disneyland Village este locul perfect.

La cîteva minute de mers în afara teritoriului Disneyland se alfă un parc pentru iubitorii de golf. Parcul este deschis tot anul.
Vizitatorii acestui miraculous loc au posibilitatea să aleagă dintr-o multitudine de posibilități de cazare pe cea care este mai convenabilă în dependență de buget. Cel mai bun hotel este Disneyland Paris Hotel, dar este și cel mai scump. Este amplasat în partea din față a ușilor spre lumea de poveste a Disneylandului.Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Vacanţa la munte - alegerea perfectă!
Cea mai solicitată şi incitantă odihnă pentru perioada de iarnă este odihna la Citește
Roma. Eternul oraş al misterelor!
Italia... Espresso aromat...Pămîntul pasiunii şi a irepetabilului. Italia Citește
Cipru-soare, plajă și .... schi la munte!
Nimeni nu pune la îndoială faptul că Ciprul este locul perfect pentru Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten