TOTUL
Sfaturile cosmetologului.
6.09.2012, 10:54
Ce fel de produse cosmetice pot fi folosite pentru regiunea abdominală?

Cele mai des întîlnite probleme la femei sînt depunerile de grăsime din regiunea abdominală şi pierderea elasticităţii ţesuturilor, de aceea cosmetologii propun folosirea soluţiilor care accelerează procesul de ardere a grăsimii şi tonizează, hidratează şi hrănesc pielea. Singura condiţie este ca aceste produse să fie destinate anume pentru această zonă. Dacă acest lucru nu este indicat pe ambalaj evitaţi să folosiţi produsul.
La momentul actual există foarte multe produse destinate luptei cu problemele ce apar în această zonă: geluri, crème, loţiuni, măşti şi plasturi. Plasturii trebuie folosiţi de două ori în săptămînă timp de o lună şi se aplică cu o oră înaintea exerciţiilor fizice. Astfel, obţineţi un efect dublu: lucraţi abdomenul, iar componentele active ce intră în compoziţia plasturilor blocheză acumularea grăsimilor.
În schimb, cremele şi gelurile cu efect de încălzire nu se recomandă a fi aplicate pe abdomen. Folosirea preparatelor termo-active, precum şi a masajului ce implică proceduri electrice, provoacă apariţia unui flux de sînge ceea ce este destul de periculos.

În ce constă procedura de extensie a unghiilor?

Există două posibilităţi de extindere a unghiilor: cu tipsuri şi trafaret. Tipsurile sînt nişte unghii din plastic care se încleie pe vîrful unghilor (care sînt prelucrate în prealabil cu o soluţie de îndepărtare a grăsimii). După care meşterul le conferă forma dorită şi le acoperă cu gel sau acril. Trafaretul se aplică pe sub marginea unghiei, iar pe suprafaţa unghiei se aplică gel sau acril, după care trafaretul este îndepărtat. Extensiile cu tipsuri sînt mai uşor de făcut, dar aceste unghii sînt mai fragile. Unghiile cu extensii pe trafaret sînt mai rezistente şi pot fi purtate timp îndelungat. Procedura durează cam 2,5 ore. Dacă v-aţi hotărît să faceţi extensie a unghiilor, trebuie să ştiţi că vă puteţi scurta unghiile cu 3-4 zile înainte de procedură. După efectuarea manichiurei clasice, pielea devine mai sensibilă şi în timpul procedurii de extensie poate fi traumată.

Pe data de 31 decembrie vor fi la serviciu. Cînd voi ajunge acasă, sărbătoarea va fi în desfăşurare deja. Spuneţi-mi vă rog cum aş putea să-mi aduc tenul în ordine rapid?

Dacă aveţi posibilitate, efectuaţi întreg complexul de proceduri: folosiţi soluţii de exfoliere, apoi o mască ( cel mai bine o mască cu efect de tonifiere, dacă nu aveţi o asemenea mască, folosiţi orice aveţi la îndemînă), ştergeţi faţa cu loţiune tonică, apoi aplicaţi crema de zi.
Masca poate fi înlocuită cu comprese de contrast: înmuiaţi un prosop în apă caldă, scurgeţi, aplicaţi pe faţă şi ţineţi pînă se răceşte, apoi înmuiaţi în apă rece şi după acelaşi principiu ţineţi pînă se încălzeşte. Ştergeţi apoi faţa cu loţiune tonică şi aplicaţi cremă. Această procedură ajută la împrospătarea tenului şi a îndepărtării semnelor de oboseală.Комментарии

Recomandăm
10 moduri de a elimina mirosul neplăcut corp
Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea primăverii şi sosirea căldurei, Citește
Cum să ne trezim frumoase?
Mergînd la culcare nu o dată ne-am surprins că ne gîndim la faptul Citește
8 trucuri cosmetice care încetinesc procesul de îmbătrînire!
Cu tot respectul față de crema antirid, putem afirma cu încredere că un Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten