TOTUL
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
11.09.2012, 14:11
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei 2012 se găsesc şi nuanţele de roşu. În acest sezon moda propune eternei culori o nouă semnificaţie.

Roşu este cea mai emoţională şi bogată culoare. Culoarea roşie stimulează ritmul cardiac. Este culoarea dragostei şi este deseori folosită ca accent pentru interiorul locuinţei.

O ţinută roşie va fi întotdeauna în centrul atenţiei. În sezonul de toamnă 2012 orice piesă vestimentară din garderoba dumneavoastră poate adopta culoarea roşie.

Christian DiorAlberta FerrettiAlberta Ferretti

Foarte bine arată pantalonii sau sacoul de culoare roşie, ca alternativă pentru cel negru. Ţinuta roşie vorbeşte despre personalitatea celei care o poartă, despre încrederea în sine.

Derek LamStella McCartney

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 designerii au experimentat cu diferite nuanţe de roşu cu folosirea diferitor materiale pentru a introduce mai multă diversitate.

CarvenDerek LamEtro

Combinaţia dintre piele şi culoarea roşie dau ţinutei un aspect distinctiv şi seducător. Aşa că, dacă optaţi pentru această combinaţie trebuie să o faceţi cu precauţie. Nuanţele de roşu pot varia de la bordo la vişiniu, deoarece fiecare nuanţă posedă o caracteristică şi un aspect inedit. Pe podiumurile internaţionale au fost demonstrate nuanţele de roşu pentru catifea. Catifeaua este considerată o pînză ce inspiră încredere şi intimitate, iar catifeaua de culoare roşie este o hotărîre excelentă.

Ralph LaurenMiuMiuChanel

Fetele care vor să pară mai mature pot îmbrăca cu încredere ţinute roşii. O altă combinaţie reuşită este cea dintre blana bordo şi pielea în aceeaşi nuanţă.

CarvenLanvinEtro

După cum am menţionat anterior, sezonul de toamnă este bogat în nuanţe de roşu.

Designerii au fost inspiraţi de culorile saturate ale legumelor şi fructelor: roşiile, pepenele roşu şi căpşuni pe care le-au transpus în colecţiile de haine. Culorile bogate ale pomuşoarelor îşi fac loc în vestimentaţie toamnei 2012.

diane von furstenbergdiane von furstenbergdiane von furstenberg

Roşu-rubiniu, culoarea pietrelor scumpe, foarte bogat şi intens este la fel de solicitat ca şi vişiniul închis sau culoarea prunei.

EtroMissoniNina Ricci

Dacă aţi hotărît să vă reînnoiţi garderoba cu haine în nuanţe de roşu gîndiţi-vă neapărat la accesoriile pe care trebuie să le asortaţi. Puteţi purta ţinutele în nuanţe de roşu cu pantofi şi mănuşi din aceeaşi gamă.

diane von furstenbergStella McCartney
Givenchy
GivenchyKogel


Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten