TOTUL
Studioul de design ,,ARTDECOR GRUP”. Arta de a crea interioare.
11.09.2012, 13:11 autor: ArtDecor GRUP S.R.L. - design interior
Casa sau apartamentul recent procurat va deveni cu adevărat confortabil doar atunci cînd designul, planificarea, iluminarea şi decorarea vor coincide cu gusturile şi dorinţele proprietarilor. Aici intervenim noi - studioul de design ARTDECOR GRUP - un colectiv de designeri, arhitecţi, decoratori care au realizat deja zeci şi sute de proiecte de design.

Activitatea studioului de design
constă în reunirea frumuseţii exterioare, a funcţionalităţii casei sau oficiului şi a siguranţei interiorului creat de noi într-un singur proiect. În această activitate ce necesită rafinament, cunoştinţe tehnice şi experienţă noi sîntem primii.

Proiectele elaborate de studioul de design ARTDECOR GRUP au transformat o mulţime de locuinţe care la început păreau plictisitoare şi sumbre în ceea ce reprezintă o casă în adevăratul sens al cuvîntului.
Noi ţinem cont de preferinţele clienţilor, îi ajutăm la alegerea proiectului, a materialelor, a stilului interiorului aplicînd experienţa noastră multianuală pentru a găsi soluţia perfectă, fapt pentru care avem un renume.

Principiul integrităţii este primordial, ceea ce înseamnă că fiecare cameră din apartament sau oficiu, fiecare etaj al casei sau vilei trebuie să-şi îndeplinească funcţia: dormitorul, biroul, salonul, zona de odihnă dar şi să fie compatibile din punct de vedere stilistic. Chiar şi cel mai neobişnuit proiect, cel mai sofisticat decor sau replanificare pot fi efectuate cu uşurinţă datorită cunoştinţelor profunde pe care le posedă specialiştii noştri.

Proiectele studioului ARTDECOR GRUP nu sînt simple schiţări pe hîrtie, sau reprezentări digitale, acestea sînt adevărate acte după care (dacă clientul nostru se limitează doar la proiectul de design) cu uşurinţă se poate realiza proiectul în lemn şi piatră, plastic, sticlă şi metal.
Serviciile studioului ARTDECOR GRUP:

-elaborarea desfăşurată a proiectului de design, incluzînd descrierea fiecărei odăi, a fiecărui etaj, estimările, recomandrile şi variantele alegerii materialelelor de construcţie;
-alegerea materialelor şi a altor componente;
-selectarea mobilei şi a elementelor de decor;
-elaborarea proiectului de iluminare a locuinţei;
-supravegherea pocesului de desfăşurarea a proiectului.

Studioul de design ARTDECOR GRUP este ajutorul dumneavoastră în crearea unei locuinţe perfecte, care reflectă principiile şi caracterul dumneavoastră!


Комментарии

Recomandăm
Cum alegem pardoseala potrivită locuinţei?
Podeaua şi pardoseala joacă un rol extrem de important la amenajarea locuinţei Citește
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru Citește
Feng Shui sau Secretele puterii Hong Kong-ului pentru viaţa de zi cu zi
Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele Citește
De ce oamenii cumpără obiecte de lux?
Specialiștii în marketing din întreaga lume sunt dornici să Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten