TOTUL
Moda mînecilor texturate pentru toamna/iarna 2012-2013.
4.10.2012, 6:58
Femeile îndrăgostite de mînecile largi se pot bucura deoarece în sezonul de toamnă/iarnă 2012-2013 manşoanele texturate sînt la modă. De această dată, forma şi textura mînecilor este schimbată şi de materialele din care sînt făcute: pene, lînă şi blană. Într-o astfel de ţinută veţi păstra rafinamentul feminin şi în plus va fi cald.

Acest stil «gorilla arms» va conferi siluetei dumneavoastră o formă unchiulară. Cînd vorbim despre mînecile texturate ne referim întîi de toate la cele cu blană, lînă sau pene, pe care le veţi putea găsi în magazine déjà din toamna lui 2012, efectuate în stil şi culori diferite.

Thierry Mugler
Thierry Mugler

 
Stilul acestor mîneci se lărgeşte şi este întrebunţat în diferite articole vestimentare. Cele mai populare haine cu mîneci texturate sînt paltoanele şi jachetele. O astfel de haină măreşte visual mîinile şi parte de sus a toracelui datorită formei futuristice pe care o are.

Givenchy
 Givenchy

Specificul acestor mîneci constă în faptul că acestea nu sînt acoperite în totalitate cu blană sau lînă, ci doar în partea superioară, iar restul ţinutei este din aceeaşi stofă ca şi întreg articolul. Datorită texturii diverse, mînecile texturate amintesc de un animăluţ pufos, ceea ce face ca haina să arate foarte fin.


În afară de blană, pene şi lînă se pot utiliza şi alte materiale neobişnuite, foarte răspîndite şi actuale în sezonul rece. Culoarea mînecilor poate coincide cu culoarea întregii ţinute sau poate să difere. Sînt posibile ambele variante.

Mînecile texturate cu blană.

Podiumurile de modă au fost invadate de haine cu mîneci texturate cu blană. În unele articole se foloseşte blana artificială, în altele cea naturală. Aceasta nu contează, important este ca ţinuta să arate modern şi frumos. Unii designeri au avut curajul şi au combinat în aceeaşi ţinută cîteva materiale de contrast, ca de exemplu pielea, pielea întoarsă şi blana. În colecţiile marilor designeri de modă aceste mîneci sînt asortate cu jachetele rock, cu paltoane şi sacouri.

Modelele prezentate de casa de modă ,,Fendi” amintesc de nişte amazoane ale căror mîini au fost îmbrăcate cu piei de animale.


Fendi

Efectul mînecilor texturate poate fi obţinut cu ajutorul unei blăni frumos aranjate deasupra paltonului.

Mînecile texturate cu pene.

Unii designeri au dat preferinţă acoperirii din pene pentru mîneci în locul celei din blană. Cele mai trendy sînt cele din pene negre, moi.

Ralph Lauren

Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten