TOTUL
Machiaj pentru iarna anului 2013.
9.10.2012, 11:22
De obicei frigul vine pe nepusă masă, iar înainte avem de înfruntat o iarnă grea şi lungă. De aceea, credem că a venit timpul să discutăm despre machiajul de iarnă.

În acest sezon domină stilul extravagant, modern şi un pic fatal. Ne aşteaptă un contrast de culori: galben, auriu, roz, bronz, albastru şi fucsia cu care puteţi crea stiluri inedite. Acum visul femeilor poate deveni realitate!

Machiajul sclipitor vă va face să vă distingeţi din peisajul uniform al iernii.Folosiţi fondurile de ten-obligatoriu! Desigur, nu trebuie să faceţi abuz şi să aşteptaţi să se usuce, este suficient să folosiţi o cantitate mică de cremă hidratantă pînă la aplicarea fondului de ten propriu-zis. Pudra nu este recomandată, deoarece în sezonul rece, pielea este destul de uscată şi aceasta este cea mai importantă problemă a femeilor şi a tinerelor fete. Iar pentru ca să evitaţi pielea lucioasă, este bine să folosiţi şerveţelele matifiante. Baza de machiaj pentru sezonul rece trebuie să aibă următoarele proprietăţi: să fie bogată în vitamine, să protejeze faţa de frig şi ger, să fie emolientă şi să se absoarbă uşor. Pentru cele care au pielea uscată este preferabilă o cremă cu un conţinut bogat în substanţe hrănitoare. Pentru pielea grasă folosiţi soluţii pe bază de gel. Dacă aveţi tenul normal, atunci evitaţi folosirea componenţilor graşi.

Fardurile de obraz sînt actuale şi pentru iarna lui 2013.
Culoarea roz şi piersic pentru fardul de obraz trebuie să se combine cu culoarea naturală a pielii. Evitaţi nuanţele de cafeniu şi auriu.

Forma corectă a sprîncenelor va atrage priviri invidioase şi vă va face să vă simţiţi regina iernii. Sprîncenele pot fi evidenţiate, vopsindu-le în cîteva nuanţe mai închis sau mai deschis astfel ca acestea să fie un pic mai închise decît culoarea părului. Corectaţi forma cu ajutorul unui creion subţire şi moale sau cu fard în culori corespunzătoare.


O atenţie deosebită merită cosmetică rezistentă la apă, deoarece iarna este destul de umedă, cu vînt puternic ce ne face să lăcrimăm şi zăpadă moale. Nu folosiţi tuşul şi optaţi pentru rimel colorat-albastru sau roz, culori actuale pentru acest sezon.

Desigur, buzele rămîn partea cea mai senzuală.De această dată culoarea rujului nu trebuie să coincidă deapărat cu cea a vestimentaţiei sau a fardurilor. Culoarea clasică domină, toate nuanţele de roşu trebuie puse în valoare cu ajutorul unui creion din aceeaşi gamă.


Fiecare femeie şi domnişoară merită să fie deosebită! Experimentaţi, perfecţionaţi-vă şi fiţi cea mai frumoasă, cea mai sclipitoare şi zîmbiţi cît mai mult, deoarece zîmbetul face ca machiajul să arate perfect şi la modă!


Комментарии

Recomandăm
Machiaj pentru iarna anului 2013.
De obicei frigul vine pe nepusă masă, iar înainte avem de înfruntat Citește
Secretul unui machiaj de zi perfect
Aplicarea machiajului de zi este o adevărată măiestrie pe care trebuie să o Citește
Buzele feminine: îngrijirea zilnică
Buzele feminine atrăgătoare și seducătoare dintotdeauna au fascinat bărbații. Citește
Machiaj modern primăvara-vara anului 2011 – renunţăm la reguli!
Iată că în sfârşit s-a terminat această iarnă rece, apăsătoare, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten