TOTUL
Cum întîmpinăm Noul An - 2013
31.10.2012, 7:27
A mai trecut un an. Pentru unii acesta a fost unul de succes, iar pentru alţii plin de probleme şi necazuri. Vremea trece pe neobservate. Se pare că mai ieri am întîmpinat Anul Dragonului. Bucurie, veselie... Dar în prag ne aşteaptă un nou an-2013. Să facem cunoştinţă mai bine cu şarpele şi să aflăm ce iubeşte şi cum trebuie să-l întîmpinăm pentru a nu supăra această reptilă.

Şarpelui îi sînt proprii trei culori: negru, albastru închis şi albastru deschis. Ceea ce înseamnă că Revelionul trebuie sărbătorit îmbrăcaţi în haine în nuanţe asemănătoare.

Pe masa de sărbătoare trebuie să se găsească obligatoriu iepurele copt sau prăjit. Or, mîncarea preferată a şarpelui este anume iepurele.

Foarte elocventă este reţeta de iepure cu ciuperci şi mere. Pentru aceasta veţi avea nevoie de:

1. Iepure-1 bucată
2. Şampinioni-500 gr.
3. Mere-4 bucaţi
4. Oţet de mere-3 linguri
5. Sare după gust
6. Ceapă-1 bucată
7. Verdeaţă
8. Ulei de măsline-3 linguri
9. Măsline

Prelucraţi carnea de iepure cu sare şi oţet de mere şi lăsaţi pentru a se îmbiba cu aromă timp de 6-7 ore.
Prăjiţi ciupercile în ulei de masline timp de 20 de minute. Tăiaţi merele felii. Aranjaţi iepurele în folie de aluminiu, puneţi deasupra ciupercile şi merele. Înveliţi bine pentru a nu permite sucului să scape. Puneţi la cuptor pentru o oră şi 20 de minute la o temperatură de 190-200 gr.

După ce scoatem iepurele din cuptor îl lăsăm pentru a se răci fără a-l scoate din folie timp de 30 de minute. După expirarea celor 30 de minute, scoatem folia şi aranjăm iepurele frumos pe un platou împreună cu ciupercile şi merele coapte. Înfrumuseţăm cu măsline şi verdeaţă. Masa de sărbătoare este gata!
Poftă bună!

 
Cei născuţi în anul şarpelui în comparaţie cu alte semne zodiacale, sînt foarte enigmatici şi deştepţi. Aceaşti sînt oameni inteligenţi, iubesc teatrul, muzica, arta, îmbrăcămintea frumoasă şi mîncarea rafinată. Cei născuţi sub acest semn sînt încrezuţi în sine şi nu le place să asculte sfaturile altora. Sînt fideli şi responsabili. Femeile-şerpoaice sînt foarte geloase şi le place să dea ordine. Dar şi lenea este o caracteristică a acestui semn. Destinul nativilor din acest an este de cele mai dese ori fericit.


Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Fettuccine
Fettuccine (it. Fettuccine, de la fettuccia-panglică) este un fel de pastă Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten