TOTUL
Tesoro mio la Shopping Malldova
Acum Tesoro este mult mai aproape de DVS. Recent, Tesoro mio a deschis un nou magazin de vestimentaţie şi încălţăminte pentru copii în incinta centrului de agrement Shopping Malldova. Aici puteţi găsi un larg sortiment de articole vestimentare care să satisfacă cele mai rafinate gusturi la preţuri accesibile.

Spaţiul este unul încăpător şi oferă posibilitatea atît părinţilor cît şi copiilor să probeze articolele vestimentare fără nici o eschivare Plus la toate amplasarea magazinului este una foarte comodă, pentru că nu pierdeţi timp pentru mai multe cumpărături concomitent, puteţi achiziţiona lucruri pentru familie, dar şi să satisfaceţi mofturile celor mici. Tesoro mio vă oferă produse care se deosebesc prin calitate şi design, atît pentru nou-născuţi, cît şi pentru copii şi adolescenţi de la renumitele branduri Sarabanda, I DO, Ciao Bimbi, Ciao Junior, Byblos, Tre Api, Baby A, Clix, Robert Cavalli, Walk Safari s.a.

Aici mereu veţi găsi colecţii noi la haine şi încălţăminte, ceea ce vă permite ca, băiatul sau fata dumneavoastrăi să fie întotdeauna în tendinţe. Personalul binevoitor şi atmosfera caldă care domină mereu în reaţeaua noastră de magazine nu va lăsa indiferent pe nimeni, iar odată ce aţi păşit pragul magazinului puteţi face o achiţie reuşită pentru a mări garderoba copilului dumneavoastră.

Aici puteţi găsi un ansamblu de mărfuri de toate culorule şi toate mărimile, căciuli, rochii, bluze, geci pentru fetiţe şi pantaloni, cămăşi, cardegane, hanorace pentru băieţi, într-un cuvînt pregătiţi copilul de toamnă-iarnă, vară-primăvară.
De asemenea, activitatea reţelei de magazine Tesoro mio este bazată pe un sistem de reduceri, care oferă posibilitatea fiecărui cumpărător să devină unul fidel. Cu vestimentele de la Tesoro mio copilul dumneavoastră se va simţi comod şi satisfăcut de noua achiziţie.

Cumpărăturile făcute la Tesoro mio, etajul 3,secţia pentru copii (Shopping Malldova) vor aduce împlinire copiilor şi comoditate părinţilor.

Vă aşteptăm cu drag !


Комментарии

Recomandăm
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
Vaccinarea prevede programul de imunizare de rutina adoptată în fiecare Citește
Maternitatea surogat: pro și contra
Săptămîna trecută la emisiunea televizată de pe postul ,,Publika Citește
Copilul capricios: cum să procedăm?
Dacă aveți copii, atunci nu o dată v-ați gândit cum să luptați corect cu Citește
Cum învățăm copilul să fie rezistent?
În zilele noastre magazinele sunt pline de jucării diverse, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten