TOTUL
Arta complimentelor pentru bărbaţi
24.12.2012, 14:35
Oare şi bărbaţii au nevoie de complimente?

Desigur! Complimentele sunt binevenite şi destul de importante în adresa bărbaţilor, îndeosebi dacă vin din partea femeii iubite.


În acest sens, la bărbaţi, complimentele funcţionează într-o manieră diferită de cea a femeilor, cum suntem obişnuite. De exemplu, cînd o femeie primeşte complimente în adresa ei ? Desigur, cînd ea arată bine sau cînd prăjitura i-a ieşit excelent. De regulă, există un răspuns standart, « mulţumesc, este foarte plăcut » sau « mă flatezi ».

Bărbaţii primesc cu totul diferit complimentele din partea unei persoane. Cînd ei au parte de aprobare şi susţinere pentru un oarecare început de activitate din partea femeilor, ei consideră aceasta ca un sprijin şi un semnal pentru a continua acţiunile planificate.

Primind complimente de la femeile iubite, bărbaţii nu vor încerca niciodată să le înşele, pentrucă ştiu, că lînga ele, ei sunt lăudaţi şi iubiţi, dar ceea ce se petrece în afara relaţiei, încă îi rămîne necunoscut.

Iată de ce, noi, femeile, nu trebuie să evităm cuvintele frumoase la adresa bărbaţilor. Dar şi la acest subiect, trebuie să ţinem cont de cîteva subtilităţi şi capcane. Fiţi atente la următoarele greşeli pe care le comiteţi şi evitaţi-le.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Bunăvoinţa, înainte de toate.

Spuneţi-i un compliment partenerului astfel, încît acesta să fie binevoitor. Imaginaţi-vă că soţul este preocupat de problemele de la serivicu pe care nicidecum nu poate să le rezolve. Care este reacţia bărbatului la eşecul unui compliment ? Probabil următoarea : « Eşti un nepriceput şi « o cîrpă ». Chiar este atît de greu să-ţi impui respectul şi opinia ta ? » Este puţin probabil ca aceste cuvinte să reprezinte într-adevar un stimul în situaţia cînd partenerului Dvs. deja nu-i merge bine. Mai bine ar fi să-i spunem : « Dragul meu, eu cred în forţele tale. Ştiu că vei reuşi. Tu eşti bravo ! ». Fiţi de accord că este mult mai bine să primim acest gen de susţinere. Astfel, nu mă îndoiesc că după aceste cuvinte, într-adevar partenerului Dvs. îi va reuşi totul. Cel mai inportant este de a rosti corect cuvinte de laudă.

Ironia și tonul jucăuş nu sunt adecvate într-un compliment


Fiţi atente la tonul de laudă pentru bărbaţi. Greşeala frecventă este, că la început venim în faţa lor cu complimente pe o notă ironică. Probabil, nici nu ne dăm seama că acest gen de comportament ar putea supăra persoana iubită. De aceea, fiţi atente la intonaţie. Mai mult decît atît, nu faceţi complimente cu o voce copilărească, pentru mulţi bărbaţi acest lucru este respingător. Cel mai reuşit va fi tonul puţin mai redus, dedicată doar partenerului Dvs.

Complimentul trebuie să corespundă unui anumit motiv

Este neadecvat să faceţi complimente cu şi fără motiv. Dacă lăudaţi bărbatul din ce în ce mai mult, cu fiecare pas, riscaţi să primiţi un efect opus cînd lauda este percepută cu nesiguranţă şi iritabilitate în glas. Lauda bărbatului trebuie să fie neapărat binemeritată, în caz contrar, îşi pierde din efect. Desigur, dacă partenerului Dvs. îi prieşte orice laudă sau compliment, atunci puteţi să nu economisiţi, dar, de obicei, bărbaţilor adevăraţi nu le prea place relaţii « cu dulceaţă ».

Nu optaţi pentru complimente universale

Pentru ca măgulirea să funcţioneze, este necesar să faceţi legătură cu personalitatea partenerului Dvs., de, exemplu, îi reuşeşte să realizeze ceva. Fiţi de acord că bărbaţilor le reuşeşte cel mai bine să farmece printr-un compliment, de altfel, nu va fi atît de dorit. Cel mai bine este de a face complimente partenerului în perioada cînd trebuie să depăşească un obstacol dificil. Astfel, complimentul va deveni un cadou mult apreciat. Bărbaţii preţuiesc complimentele şi laudele, îndeosebi cele legate de domeniul său profesional. Am putea compara cu situaţia cînd facem unei femei un compliment plăcut legat de noua sa coafură. Efectul va fi aproximativ echitabil.Chiar şi 1000 de cuvinte nu sunt suficiente…

Un compliment ocazional nu este neaparat să-l exprimăm prin cuvinte. Uneori, un sărut, o mîngîiere sau o privire pot să spună mult mai multe lucruri decît un şir de cuvinte frumoase. Doar femeile trebuie să cunoască subtilităţile acestei arte, de a face complimente. De aceea, nu trebuie să neglijezi mijloacele non-verbale pentru a demonstra persoanei iubite cît de importantă este pentru tine. Şi, cum un bărbat adevarat va înţelege neapărat intenţia femeii, cu siguranţă se va bucura de complimentul ei delicat.

Nu evitaţi să faceţi complimente, doar este atît de plăcut !


Комментарии

Recomandăm
Arta complimentelor pentru bărbaţi
Oare şi bărbaţii au nevoie de complimente? Desigur! Complimentele sunt Citește
Bărbatul visurilor mele!
Sînt sigură că în fiecare revistă pentru femei sau roman de damă Citește
 Cum să învățăm să-i iertăm pe cei care care ne-au făcut să suferim?
Fiecăruia dintre noi îi sunt cunoscute sentimentele de suferință și Citește
Limbajul dragostei
Niciodată viitorul nostru imaginar nu corespunde cu momentele din prezent, Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten