TOTUL
Plante aducătoare de noroc
24.01.2013, 9:15
De-a lungul timpului, foarte multe plante şi-au cîştigat titlul de aducătoare de noroc datorită legendelor în care sunt amintite întamplări fericite legate de ele. Cine nu a auzit de magia trifoiului, devenit simbol naţional irlandez, de vascul cel de bun augur sau de bambusul atît de utilizat în arta feng-shui?

Busuiocul
este considerat o plantă aducatoare de noroc, magică şi sfîntă, despre care se crede ca s-ar fi ivit din lacrimile Maicii Domnului.
Numită norocel sau bănişor, planta-de-jad atrage prosperitatea în casă. În China, multe case şi restaurante au un ghiveci cu o astfel de plantă în apropierea uşii principale. Se crede ca ea aduce belşug şi prosperitate, mai ales dacă este primită în dar.

Magnolia-albă
este considerată un simbol al purităţii. Se spune că, dacă e plantată în faţa casei, atrage satisfacţii şi fericire. Dacă se află în curtea din spate, simbolizează bogăţii ascunse sau acumularea treptată a unei mari averi.

Pentru chinezi, bujorul este regele florilor, care aduce bogăţii şi onoruri. Legenda spune ca toţi bujorii sunt norocoşi, însă cei de culoare roşie îl aduc în viaţa fetelor pe cel care le e sortit.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100Tot pentru noroc şi prosperitate sunt recunoscute şi florile de iasomie. Îngrijeşte cum se cuvinte o astfel de plantă pentru a te bucura de florile ei, dar şi de norocul pe care aceasta îl va atrage pentru tine!

Despre bambus, se spune ca este planta care aduce cel mai mult noroc. Este adorat de toată lumea pentru ca nu e pretenţios şi, pe lîngă noroc , aduce dragoste şi linişte în casa celui care îl îngrijeşte.

Комментарии

Recomandăm
Cum alegem pardoseala potrivită locuinţei?
Podeaua şi pardoseala joacă un rol extrem de important la amenajarea locuinţei Citește
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru Citește
Feng Shui sau Secretele puterii Hong Kong-ului pentru viaţa de zi cu zi
Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele Citește
De ce oamenii cumpără obiecte de lux?
Specialiștii în marketing din întreaga lume sunt dornici să Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten